Min stil,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Hvem hævner sig på mig?

Vækkeuret ringede kl 05.00 i morges og vejret var køligt men rimeligt.

Dagens program: 4 timers skriftlig eksamen i arabisk litteratur på ITX i København.

Jeg havde med vilje planlagt at tage det offentlige da tidspunktet for eksamen var lige midt i den værste trafiktid og turde hverken risikere at komme for sent eller skulle ligge og rode rundt for at finde parkering. Alt godt. Tidligt op. Ok. Klar til eksamen? Så klar som man nu kan blive. Men. Sidste distance på min rute med det offentlige ville være 500 meter på gåben. Fint nok, hvis ikke himlen åbnede sine sluser i akkurat det sekund jeg steg ud af bussen. Jeg tror aldrig nogensinde jeg har været så våd. Gennemblødt. Totalt. En paraply havde været super og et tjek af vejrudsigten…. hvilket jeg jo ikke lige tænkte over. Jeg er jo bilist. Skynder mig bare op til eksamenslokalet og bander lidt over at jeg nu skal sidde der kold og klam i 4 timer og samtidig forventes at kunne præstere noget anstændigt arabisk tekstanalyse i kombination med at vise fuldt overblik over den moderne arabiske litteraturhistorie. Uden en eneste note for sådan nogen må vi ikke have med.

Nå men da jeg entrerer eksamenslokalet, kan jeg da godt se på de stakkels tilsynsførene at der er noget galt. Damen udbryder “herregud, lille ven dog – som du ser ud” og manden er kæk og spørger om det regner udenfor. Jeg forsøger mig med et comeback i retning af hø hø …. har bare lige været i bad, men damen er ret opsat på at få kontakt med mig igen. Hun insisterer på at jeg lige går på toilettet og tørrer mig lidt. Så jeg dapper derud og får kigget mig i spejlet! Hold nu k…. ha ha 😂 Jeg ligner en blanding mellem en total goth pige og en vampyr. Mascara allevegne!! Og slasket vådt hår filtret sammen af regnen. Så jeg følger den rare dames anbefaling og tørrer mig lidt og sender hende en venlig tanke 😉 nu uden makeup. Og med hestehale. Stadig våd og ordbogen virker ikke ordentligt.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Mine indkøb til et blødt efterår

Og nu tænker jeg bare …. HVIS sukkermad har jeg tisset på siden der skulle tisses tilbage på mig på den måde i dag? Ja jeg spørger bare. Det virkede som et totalt vendetta tidligere på dagen. Nu er jeg ok. Hi hi ☺️ Det hele gik jo alligevel, selv om jeg stadig ikke helt har fået varmen. Om opgaven så er løst til en pæn karakter må tiden vise.

Såeh … hvordan har jeres fredag været? 🙂

Note: jeg har købt en fin denimjakke med broderier …. havde heldigvis ikke taget den på i dag. Skal nok vise bedre billeder med den på – er helt skudt i den 😍

5 Comments