Reklame

God hårpleje i hverdagen

Nu ændrer årstiden sig og for mig betyder det ofte, at jeg skal se både mine hud- og hårrutiner igennem. En ting er sommertørt hår eller solmedtaget hud, men med det fugtigere klima og de koldere temperaturer så betyder det at der skal en anden form for beskyttelse til.

For mit hårs vedkommende handler det hele året om at styrke det … mange års afblegning og oveni det langt hår, betyder at sliddet er der uanset. Men om efteråret skal jeg desuden sørge for at der er noget der beskytter mod varme fra fx føntørrer eller glatte/krøllejern. Om sommeren lufttørrer mit hår for det meste.

Jeg har forsøgt mig med mange forskellige mærker og der er godt at sige om mange, men jeg har mere end én gang indkøbt John Masters produkter, så hermed et lille skriv om John Masters lækre naturlige plejeserie. Eller i hvert fald et par af mine personlige favoritter, som jeg kan anbefale uden at blinke.

Det ene produkt er en balsam …. en “detangler” med citrus og neroli, som udover at tilføre fugt og pleje med vitaminer og mineraler i form af små tyve økologiske ingredienser, så glatter den også håret og gør det nemmere at rede ud. Det er min allerstørste udfordring. Den dufter i øvrigt af pebermynte … super hyggeligt.
Det andet produkt jeg vil fremhæve og som jeg har har brugt en del, er denne organiske Arganolie, som egentlig både er til hud og hår. Jeg har brugt den udelukkende til håret og på to måder. Til hverdag i de tørre spidser eller til knolden (sådan lige kramme lidt i “dutten”) eller lidt mere til sådan en slags kur, hvor jeg så har ladet den sidde i længere tid. Den er virkelig lækker.

Jeg har faktisk kun gode oplevelser med John Masters – men har kun forsøgt mig med hårprodukterne. Der er masser af lækker hudpleje også og overvejer om jeg skal forsøge mig med en lækker bodylotion – elsker at have et udvalg af bodylotion på hylden. Er storforbruger! 😀