Rejser og ture,  Reklame

Find din næste feriebolig


Altså, det er jo nogle gange nemt og bekvemt at bestille en charterrejse eller en pakkerejse, men jeg har haft de fedeste rejseoplevelser, når jeg selv har fundet en feriebolig – ferielejlighed eller feriehus og så booket flyet selv også. Der er så mange fantastiske perler til alle budgetter og med forskellige muligheder som passer alle. Pool til ungerne, hvor der kan leges og dases (og brændes en masse krudt af … sikker på jer med børn ved hvor vigtigt det er ha ha). Udsigt til de voksne – dovne aftener på en lækker terrasse eller på en balkon. Kort til byen eller mere afsides, hvor følelses af virkelig at kunne komme ned i gear bliver prioriteret …. tit synes jeg i øvrigt at de private ferieudlejninger er vældig meget mere charmerende og unikke, fordi det ikke er standardiserede hotelretningslinjer som står bag indretningen. Det er familier eller private udlejere og dermed også deres “touch” på ferieboligen.

Jeg har personligt prøvet både at booke sådan her i Danmark, Frankrig og også i Italien selv om det er en del år siden. Spanien er højt på min ønskeliste … især de lidt mindre kendte steder og sådan lidt væk fra de store kendte byer. Billedet er fra Calpe i Spanien. I den lidt dyrere ende, men mega mega lækkert.

Villapartner, som jeg har linket til højere oppe, har en virkelig nem og overskuelig søgefunktion og masser af muligheder for at tilpasse søgningen til de individuelle behov. Jeg har allerede bogmærket nogle forskellige ferielejligheder, som kunne være aldeles tillokkende at tilbringe en dejlig tid i. Lige nu kigger jeg lidt på efterårsferien. Silas starter jo i skole, så fra nu af er det skolernes ferier som må bruges på som udgangspunkt for kommende rejser. Desuden egner den her slags bookinger sig også rigtig fint til at tage bilen og så finde et dejligt sted, hvor det at have bil med giver god mening. Faktisk, synes jeg også tit man kan få mere for pengene på den her måde. Der er tit et godt tilbud især hvis man har lidt is i maven og tør vente med sin bestilling.

Læs også:  Weekendplaner

Hvilken rejseform tiltaler mon jer mest?