Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Hey Louis, Long time, No see, LV Metis

Gud, det er længe siden jeg har postet sådan et rigtigt Louis Vuitton indlæg…. Alt for længe. Det hænger ikke sammen med hverken manglende kærlighed eller penge, men snarere, at jeg har haft alt muligt andet i tankerne. Jeg mangler derfor i den grad at vise min nyeste taske frem. Min sorte LV Metis. Jeg tror den er tæt på at være den taske jeg har haft mest i brug. Fra starten. Købte den, pakkede den ud, tog den i brug og så har den faktisk hængt på mig lige siden.

Selve modellen “Metis” er super hypet. Især i monogram og jeg stod da også længe og overvejede om den skulle være monogram eller sort. Den sorte vandt mit hjerte og det er jeg super glad for. Skulle jeg få råd til endnu en taske inden for overskuelig tid, så kunne jeg godt finde på at nappe en i monogram også. Den er rummelig, kan bæres crossbody, på skulderen, i hånden og er så praktisk. Og så er den SÅ smuk.

Hvad synes I?

Den er selvfølgelig købt hos yndlings-LV i København.

Mere Louis Vuitton – så tjek den her sprøde kategori ud.

Der er så mange indlæg her på bloggen, som handler om LV – de er både centreret om køb og ønsker, men i høj grad også om mærkets finurligheder, historie og meget mere. Linket over rummer masser af hyggelæsning. God fornøjelse 🙂

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

7 Comments