Barneliv,  Min stil,  Rejser og ture,  Ture i Danmark

Lykke på toppen af Danmark

Det startede som en spæd idé. En familietur. Jeg havde lovet Silas en lille tur på 3-4 dage her i løbet af sommeren og var begyndt at søge lidt efter forskellige muligheder. Tjekkede Polen ud, som vi kørte til på smuttur sidste år og Sverige som jo er mægtig pænt også, men Danmark, herhjemme, trak også, for vejret er jo smukt og egentlig har jeg personligt ret meget af Danmark til gode. Det har ikke været hjemme jeg har ferieret …. det har været ude.

Ude godt men hjemme (i Danmark) bedst

Jeg endte med at have halvt booket noget på Samsø, da jeg fandt en herlig mulighed i Skagen. En lejlighed med plads til fire og så vendte tanken om familietur tilbage. Sidste gang jeg var med mine forældre på rejse var for evigheder siden, så tænkte det kunne være bulder hyggeligt. Tre generationer i en Audi. Og så afsted. De var med på ideen og så var der ikke langt fra tanke til handling – søndag daffede vi afsted og i går kom vi hjem. Sikke en fantastisk tur! Skagen er jo vidunderlig og jeg sidder stadig og kigger på billederne med forundring. Tror muligvis det er noget af det pæneste Danmark jeg har set nogensinde! Meget meget smukt og mange spændende ting at se.

I sin helhed var turen simpelthen storslået og det var enormt dejligt at have mine forældre med. Silas var lykkelig og det hele gik faktisk op i en højere enhed. Man skal altså ikke undervurdere værdien af bedsteforældre. Er så taknemmelig for at de er så meget for min søn. Han er heldig.

Læs også:  Rene og blide farver fra Liewood skaber ro
Av, for ……

Med undtagelse af én enkelt ting var turen som sagt skøn …. blev stukket af nogle sataner …..fluelignende sataner ude på grenen, da vi gik tilbage derudefra i stedet for at tage Sandormen. Har googlet mig frem til at det må have været en klæg af en art. Nu har jeg “smukke” hævede betændte røde bolde på mine ben og er sat på penicillin af lægen. Jeeez altså. SÅ lige en lille advarsel mod at gå i klitterne. Eller i hvert fald husk at spraye noget heftigt myggespray på inden.
Den oplevelse kan dog alligevel ikke få mine arme ned, for det var en skøn tur. Kommer til at skrive en del Skagen-indlæg på min rejse- og turblog “Oh my! Travels and trips” – den finder du lige her og vil du ikke gå glip af indlæg, så like facebooksiden her, hvor jeg deler indlæggene.

Billederne her er fra Råbjerg Mile og Grenen. Det er den mest blå himmel og det hvideste sand man kan forestille sig.

Har du været i Skagen? Begejstret ligesom mig?

5 Comments