Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Ferieoutfit med lyserøde Balenciaga

Obzor outfit

Min ferieuniform om aftenen har stort set bestået af sådanne sæt, som dette og hvor er det dog befriende for en gangs skyld at have pakket ordentligt. Jeg er virkelig normalt en torsk til at pakke, men denne gang lykkedes efter et nøje planlagt system. Jubii 🙂 Selv gamle hunde kan lære nye tricks.
Min lyserøde Balenciaga taske har også været en del i brug. Havde taget to af denne størrelse med, men spildte honning (ja, du læste rigtigt, hi hi) i den anden, så nu er det denne og en lidt større tote, som er i spil.

I aften skal vi endnu en tur ind til byen, så mit afkom kan give den gas på de pastelfarvede heste og måske skulle man springe alle rutiner og hoppe i en maxikjole. Why not. Hav en skøn aften derhjemme. Vil nyde de sidste par dage inden vi atter vender næsen hjemover! Sommerkram til jer 🙂

 

Outfit: t-shirt fra Acne, nederdel fra Black Swan, solbriller fra Prego, taske fra Balenciaga

Læs også:  Weekendplaner

3 Comments