Min stil,  Shopping og Inspiration

Black Lily tørklæde brugt som nederdel

Besos Black Lily
Det er slet ikke nogen dum idé at bruge sine lange tørklæder som enten saronger eller bare sim nederdele. Og da slet ikke, når der i forvejen er så meget print i modebilledet. Tit er der jo netop lidt print på ens tørklæde og tit nogle virkelig fine af slagsen!
Jeg fik dette tørklæde fra Black Lily af tørklæde-webshoppen Besos og da jeg fik det hjem, havde jeg bare lyst til at have det på med det samme, fordi det er så smukt. Det ville nok have været liiiige over-kill nok at have det på som tørklæde i 30 graders varme, så derfor endte det altså som nederdel! Drapere, drapere, svup, svup og værsåartig – et styk leo/camo-nederdel med sort/creme/army print i silke og bomuld. Ja tak! 🙂

Besos har så mange lækre tørklæder (blandt andet også deres eget mærke) og kan stærkt anbefale en browse-tur på shoppen – sager i alle prisklasser og en del på tilbud lige nu 😉

Se i øvrigt også de søde ejer-pigers guide til at binde en fin sarong af dit tørklæde lige her:

Læs også:  Set i bakspejlet

7 Comments