diverse,  Min stil

Miscellaneous days – Outfit & Foods

Image kopi 2 Image kopi foto kopi 5

De sidste par dage har været fantastiske og har stort set ikke indeholdt andet end godt selskab og god mad og kager. Ingen tvivl om, at løbeskoene skal spændes på lidt ekstra i næste uge inden vi rejser på ferie, for synes faktisk at bukserne strammer lidt 🙂

I går var jeg inviteret ud at spise på Bistro Boheme, som serverer lækker fransk mad. En udfordring for en kræsenpind som mig, men jeg kunne lide 3 ud af 4 retter, så det var jo super! Anledningen var at lære La Roche-Posay, Vichy og Skinceuticals lidt bedre at kende, samt opdage nogle gode produkter. En lidt anderledes event end de fleste, som normalt handler om en nyhed der skal præsenteres. Omvendt fortegn, næsten, for det handler faktisk om, at komme tilbage til begyndelsen og forstå de grundlæggende ideer og forskning bag hovedsageligt LRP og Vichy. Spændende! Jeg er vild med sådan noget – elsker historier, så jeg labbede både taler og mad i mig.

I dag har jeg sendt mine dejlige unger fra 7. klasse på sommerferie – de var hjemme hos mig og spise morgenmad. En elevs mor er bager, så der vanker altid lidt lækkerier. ALT for lækre choko-muffins med hindbærcreme toppet af med danske jordbær ….arh men altså, der var jo ikke et øje tørt. Går ud fra det er overflødigt at fortælle, at de var virkelig sublime?
Senere var jeg tilbage på skolen for at holde afslutning med mine kolleger. Igen lækker mad og kage, så jeg føler jeg triller! Godt jeg havde taget en løs maxikjole på, så man ikke kunne se den struttende vom, ha ha 😀

Læs også:  En sand forelskelse

Min actionpakkede uge er ikke engang slut endnu, for i morgen smutter jeg en tur til London. Fortæller mere i morgen, så stay tuned 😉

Håber at I får en fabelagtig weekend <3

 

Maxikjole fra Ilse Jacobsen (ældre kollektion), cardigan fra Vero Moda