Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

Konkurrence: Nyd sommeren lidt ekstra med Linum lækkerier

linum

linum

linum
Sommeren gik officielt ind i sin sidste måned i forgår og heldigvis er der tilsyneladende stadig en masse dejlige lune dage i vente til os og forhåbentlig kan vi sidde ude længe endnu – også om aftenen.

Jeg har tidligere præsenteret jer for svenske Linum her, men for lige at ridse op, så producerer firmaet tekstiler, med hjertet, af den lækreste slags til alle hjemmets rum. Udarbejdelsen af de enkelte stoffer foregår på en ansvars- og miljøbevidst måde og danner bro imellem to lande – Sverige og Indien. Det svenske design kombineret med de bedste råmaterialer giver tilsammen en oplevelse af luksus, blødhed og smuk finish …. jeg har personligt været så begejstret for de ting i mit hjem fra Linum, at jeg bare gerne vil have mere. Og mere. Og lidt til 🙂

Linum ønsker også at hylde at sommeren er her og det kommer én af jer til gode. Med solstol, pude og to lækre duftlys kan de fine sommerdage og lange lyse aftener nydes i skønneste stil og jeg lover, at stolen er svær at komme ud af …den er alt for hyggelig!
Præmien har en samlet værdi af 1532 kr. Det er simpelthen bare en sindssygt lækker præmie en af jer har i vente 🙂

Like blot bloggens facebookside lige her, så er du med i kapløbet om Linums lækre præmie! Sidste frist er d. 9. august, hvorefter jeg finder en vinder 🙂

Held og lykke til jer.

Man kan læse mere om Linum her, og få oplyst nærmeste forhandler på 2068 7304.

Læs også:  Super smukke blondekjoler og tees - shopping tip

 

Vinderen er fundet – stort tillykke til Anya! 🙂

79 Comments