Hjem og bolig,  Min stil,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Julegaverne og den ene in action

1-IMG_0100

1-IMG_0103 1-IMG_0149
Jeg fik, som jeg fortalte, så gode julegaver i år. Blev bare så glad for dem alle, for de var alle 110% mig! Nogen har vist læst bloggen, for fik den lange cardigan fra Just Female fra denne collage, øreringene fra Line & Jo (som er i på det sidste billede, så I kan se størrelsen på dem), bukserne fra Second Female og ja, så ved I jo at jeg forærede mig selv Acne Pistolstøvlerne i den lange version. Derudover, fik vi fælles 4 Fusionkrus fra Royal Copenhagen, fine bogstaver til at stille på en flade eller hænge op. Derudover fik jeg et virkelig smukt armbånd fra svenske Snö, som kan fås lige her.

Bedste jul ever <3 Og så i selskab med alle dem man elsker allermest … så bliver det ikke meget stærkere 🙂

Læs også:  En togvogn venter og det kribler

11 Comments