Shopping og Inspiration

From me to me: Acne Pistols High

Acne Pistols High
Jeg ER Acne addicted, når det komme til fodtøj. Og det er fandme ikke nogen særlig billig afhængighed, skulle jeg hilse og sige. Av. Nå, men jeg har ledt efter et par lange støvler med lidt hæl (sådan nogle som også går til hverdag, I ved) og jeg fandt dem næsten i Illum, hos Dúne, men så alligevel ikke. De var for meget Acne uden at være det og ja, så bliver jeg lidt sær. Fandt også et par andre …. fra LV, men det gjorde lissom ikke projektet billigere – det fordoblede det nærmere, ha ha 😀
Nu er det sådan, at jeg, her i december, får min kommission fra Black Swan udbetalt og det er “mine” penge, så dem kan jeg i princippet bruge til lige præcis det jeg vil. At jeg så allerede har sat en kommode, to lamper og noget interiør til Cookie på listen over “musthaves”, så er der stadig lidt tilbage og derfor besluttede jeg den anden nat ved en 3-tiden, da jeg endnu sad her ved computeren, at det var det klogeste at købe det jeg ved fungerer. Og ja, sådan gik det at julegaven fra mig til mig blev et par lange pistols fra ACNE, som jeg ved med garanti er fantastiske. Glæder mig SÅ meget til de kommer og kan slet ikke vente med skater skirt, cashmere strik og lidt lækre accessories. Vi bliver de fineste venner <3

Har I købt julegaver til jer selv? 🙂

Læs også:  Out of Office

12 Comments