Min stil,  Shopping og Inspiration

Outfit med Epoque frakke

Epoque Louis Vuitton shimmer shawl
Jeg har været ude i en frakkehistorie.
Det hele startede med den cremefarvede sag fra Edith & Ella, som jeg på stedet forelskede mig i lige her. Ventetiden var pænt lang. Prisen var også lidt mere end jeg havde lyst til, men havde sat mig for, at jeg skulle have den frakke. Basta. Siden jeg, for en del år siden, så Jennifer Lopez iført en cremefarvet Dolce Gabbana frakke i en film jeg har glemt hvad hedder, har jeg ønsket mig sådan en. Og nu var chancen der så. (At frakken så samtidig har leopardfor er jo kun sukker på toppen, altså ….).
Til min store glæde poppede et før-udsalg op. Jeg havde ikke mulighed for selv at tage dertil, men en sød veninde skulle derind og lovede at slås for frakken med sit liv (overdrivelse fremme forståelsen), hvis den var der. Det var den, men ikke i den størrelse jeg havde tiltænkt. Et nummer mindre. Edith og Ella har jo ry for at lave pænt så taljerede ting, hvilket desværre ikke altid er så godt ift min figur, men jeg tog chancen, sendte penge og modtog glædesstrålende sms om, at cremefarvet frakke (med leopardfor) var i hus. Lang ventetid med postdk, som klokkede totalt i forsendelsen og da pakken endelig ankom og frakken blev prøvet, så var tårerne ændret fra glædes- til ærgrelsestårer. Lidt for stram. Lidt. Ikke engang sådan ordentligt for lille; bare lige den der lille irriterende tomme, som kunne have været rar at have ekstra. Suk. Not meant to be, men hvis den er det for jer, så fås den her. Piv.

Læs også:  Den perfekte gave

Heldigvis havde jeg sikret mig, at jeg kunne få penge tilbage, så mig afsted til Kbh. – med frakkekærligheden under armen. Skulle jo bare have de der penge tilbage, men ja….så skulle jeg lige snuse udsalg og endte med alt for mange ting i Edith & Ellas prøverum. Spørg ikke, hvad der lige skete, for jeg ved det helt ærligt ikke 😀 MEN I regner nok ud, at jeg ikke gik derfra med penge. I stedet gik jeg derfra med fineste sorte uldfrakke fra søstermærket “EPOQUE” med læderdetaljer på krave og ærmer. Til halv pris, så der var ovenikøbet en lille rest tilbage. (som naturligvis så blev brugt på noget andet derinde…..det ser I en anden dag, he he).

LANG historie for egentlig bare at fortælle, at jeg har fået ny frakke …. Den er NICE, er den! Også selv om den ikke er cremefarvet. (Fås i øvrigt her, hvis nogen er intra).

12 Comments