Shopping og Inspiration

Acne Pistols high in action

Acne pistols high

1-IMG_0335
Måske lagde I allerede mærke til det i går og hvis ikke, så er det faktisk mine nye langskaftede Acne Pistols, som jeg har på i outfittet. Jeg bestilte oprindeligt fra Acnes egen webshop og flashede Acne-kassen på instagram (@malsen) kort efter ankomst. Søde fine Ida var den rareste og gjorde mig opmærksom på, at Støy Munkholm havde sat støvlerne ned med en pæn sjat og derfor købte jeg dem i stedet der og sendte de første tilbage. Penge sparet, penge tjent jo 🙂
Jeg er vanvittig glad for dem …… det er jo som at komme hjem igen, når man i forvejen er så glad for de korte. Største fordel ved dem er dog, at de rent faktisk er lange i skaftet – jeg har nemlig tit problemer med at langskaftede støvler stopper et lidt kikset sted på benet, fordi min ben ikke hører blandt de korteste. Thumbs up yet again, Acne!

Læs også:  Årets julebord

9 Comments