Min stil,  Shopping og Inspiration

Simpel blondedetalje og næsten nye acne pistols

minimum blondekjole

Selv om jeg virkelig er indbegrebet af en sommerpige, så er det bedste ved at efteråret er kommet, at jeg igen kan få mine Acne Pistols i brug … også de høje HER for den sags skyld. Jeg er vild med de støvler og har bl.a. fået dem forsålet, små repareret osv. over sommeren, så de var topklar til nu. Lækkert 🙂 Det er i øvrigt noget jeg har været alt for dårlig til at gøre  – altså få forsålet og ordnet mit fodtøj og det er jo seriøst ligesom at få nyt, når man gør det.

Noget helt andet … Er der nogen af jer der har erfaring med at farve ruskind? For jeg har købt de her Acne Donna støvler i brune og drømmer egentlig lidt om, at de i stedet var mørkegrå/ sorte? Ideer til, hvordan man farver dem med succes?? Drømmer også stadig om de her til samlingen. Acne-suk 😀

Kjolen er et scoop fra tidligere på året og er fra minimum. Jeg har fundet den her og her sat ned, hvis nogen er interesserede, men kan ikke umiddelbart finde den på en dansk shop. Den er virkelig rar at have på og fungerer jo bare helt alene. Det kan jeg altså godt li’ … kjole over hovedet og good to go.

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

4 Comments

 • Lullumut

  Hvor er det altså blevet godt, at du lige har fået klippet dit hår op igen 🙂 Jeg får helt lyst til at klippe mit hår kort..
  Jeg er også glad for selv at kunne tage mine Acne Alma i brug igen nu her, skønt 🙂 Og så må de Track gerne snart flytte ind 🙂 Nu har jeg ikke shoppet siden Mette’s homeparty. Men jeg har en kæreste, der snart fylder 30 år, så hans gave får lige 1. prioritet 🙂

  • Marlene Donduran

   Selvfølgelig skal hans gave da have topprioritet 🙂 Men forstår godt at du gerne vil have TRACK også … de er SÅ fede!
   Mange tak mht håret … det er jo super vigtigt at passe det, for ellers for det sådan en virkelig kedelig længde, som ikke er hverken det ene eller andet.