Min stil,  Shopping og Inspiration

Juleaftens Outfit i højhalset skater dress

2-IMG_0059 4-IMG_0065 1-IMG_0055 3-IMG_0064
For pokker, hvor var det en rar aften i går! Alt gik bare så fint og Cookie holdt ud til klokken næsten ni før der var udsolgt. Jeg fik SÅ fine julegaver – tror faktisk ikke jeg har fået så gode gaver længe. Alt var bare helt perfekt og jeg skal selvfølgelig nok lige vise frem.
Juleaften blev tilbragt i godt selskab med svinebillig højhalset skater kjole fra Asos. Kan stærkt anbefale den … den er virkelig virkelig lækker at have på og så synes jeg faktisk at den høje hals er lidt sexy. Til at begynde med havde jeg min lædercardigan på, men smed den hurtigt og da der er et lille ærme i kjolen, gjorde det ikke spor ( har et arme-issue). Nedtonede outfittet yderligere med høje brogues  og lidt enkle smykker. Vores juleaftener er generelt ret casual og det handler mest om bare at hygge og have plads til alt den gode mad i maven 😉 Og pyyyyha….. det var godt, men også en tand for meget 😀

Jeg vil i øvrigt lige tippe Pandora-fans om, at der er lækker Pandorakonkurrence på MiniMalsen 😉

Kjolen fås i øvrigt her i 4 farver.

Kjole: Asos / sko: Bertie / lædercardigan: Warehouse / ur: Daniel Wellington / øreringe: Pandora

Læs også:  Den perfekte gave

11 Comments

 • Helle Rick

  Klæder dig godt Malsen. Jeg har en lignende kjole og er superglad for den. Der er ikke noget der strammer (specielt når man har proppet sig i god mad) og man behøver ikke trække maven ind ;0) Jeg er heller ikke til bare arme ;-/

 • Sabina

  Intet mindre end smuk – helt fantastisk outfit! Og sikke nogle stænger ;D

  Og så er den hårfarve altså bare god til dig.

  Tror jeg havde en af de bedste juleaftener nogensinde 🙂 Også med de bedste gaver jeg kunne tænke mig.

 • Marianne Hansen

  Hvor ser du godt ud;-) Fin kjole,må jeg have lov spørge hvad str.du har købt den i?
  Fortsat en glædelig jul;-)

 • Heidi

  Du ser altid fantastisk ud, med de lange pæne ben pift. Uhh den cardigan, er det en gammel sag? Dejligt aftenen var så rar, håber dagen idag har været ligeså rar.

 • Lullumut

  Vildt lækkert outfit, og så er det lige lidt ekstra julet med nissepige fletningen 😉 Har aldrig hørt om skaterskirt med høj hals, men du gør det godt i den 🙂