Min stil,  Shopping og Inspiration

Lange længder – komfortabel i skjorte og cardigan [Outfit]

hvid skjorte uld cardigan

Normalt, synes jeg faktisk, at de her ferier, som varer én uge, plejer at flyve afsted uden at man egentlig når at opdage, hvad det var der fes forbi. Men denne gang har være anderledes. Måske fordi planlægningen lykkedes, for en gangs skyld, måske fordi vi bare gik på ferie med den indstilling, at vi måtte nå det vi nu kunne – uden at stresse og uden at gå på kompromis med den overordnede dagsorden: At have kvali-tid med familien. Det har været fantastiske dage og det er ikke engang slut endnu. Skønt!

Der har endda været tid til at vaske hvidt, hvilket altså ikke sker så tit, da vi ikke har ret meget hvidt at vaske, men det betød, at jeg kunne gå onsdagen i møde iført lange længder og lag-på-lag med min hvide skjorte, lange uldne cardigan og en draperet nederdel under. Totalt komfortababelt og samtidig pænt. Kan I lide det?

Noget helt andet! HVORFOR har ingen af jer fortalt mig, at House of Cards bare er et must-see!! Har lige opdaget Netflix, ha ha … forudser nogle laaange nætter. For pokker den er god!!

hvid skjorte outfit louis vuitton mirage

Outfit: Black Swan (forhandles gennem mig – spørg for priser mm) // Taske: Louis Vuitton Speedy Mirage // Støvler: Acne

(Adlinks)

Husk at deltage i min PANDORA give-away …. der er smykker på højkant for 5000kr 😉

pandora ringstyling konkurrence

 

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

8 Comments

 • Camilla K. Olesen

  Det lyder som en dejlig ferie og den helt rette indstilling 🙂
  Jeg er vild med outfittet. Malsen – du er simpelthen så flot! Og du viser virkelig tøjet fra Black Swan frem på bedste vis. Jeg var ikke helt overbevist om cardiganen da jeg så den på collagen, men det er jeg nu! Den er godt nok lækker. Og med hensyn til House of Cards, så er jeg faktisk misundelig over, at du først “opdager” den nu. Så har du en masse fabelagtige afsnit og aftner i vente 😉

 • Bolize

  Så flot outfit – og er ikke en gang misundelig, for det samme hænger nemlig her hjemme hos mig :-))) wuhuuu – men det klæder dig og tasken er jo også bare for lækker ♥

 • Malene

  Rigtig pænt, synes tit jeg bedre kan se ide og muligheder når du præsenterer tøjet, end på BS’s hjemmmeside. I øvrigt prøver jeg virkelig ikke at snyde i Pandora konkurrence, selvom jeg åbenbart har indtil flere kommentarer med, men computer blev ved at skrive “kunne ikke lade sig gøre”- tilsyneladende løj den 🙂

 • Nina E

  Undrer mig over at LV vender på hovedet på tasken. Lidt sært når den er så fin og hammer dyr.

  • Malsen

   Det gør logoerne på Speedytaskerne, fordi de er syet af et stykke – dvs at der ingen bundsyning er. På den anden side af tasken vender de den anden “rigtige” vej 🙂

 • Henriette Pedersen

  Vildt flot outfit! Jeg er vild med det afslappede twist du giver på det ellers lidt fine og klassiske outfit. Cardiganen ser så dejlig ud!
  Det lyder som en rigtig skøn ferie – sådan skal det være!

 • Sara

  Jeg er en spritny læser der lige er igang med at bladre lidt “tilbage”. 🙂
  Hvor er de bare hammer lækre dine støvler! – Jeg er helt objektiv i den forbindelse, for jeg har i hvert fald ikke et par magen stående ude i gangen. 😉
  Jeg glæder mig til at følge med fremover – synes dine inspirationscollager til tøjindkøb/outfits er super gode. 🙂

  • Marlene Donduran

   Hej Sara 🙂
   Velkommen! Og mange tak for din feedback. Jeg håber at du vil nye bloggen og blive hængende.
   Tak for thumbs up med støvlene , ha ha 😀 Ja, det er bare de bedste! 😀
   Kh
   Marlene