Min stil

Blondejakke ændrer et look

moxy 4
For nogle dage siden viste jeg jer dette outfit, som i virkeligheden var ret hverdagsagtigt med få detaljer. Senere på dagen, havde jeg en veninde-date og følte jeg havde brug for at opgradere looket lidt, så i stedet for at skifte det hele ud, nøjedes jeg med at skifte cardigan ud med en fin blondejakke fra Moxy Copenhagen, som var en julegave. Den er så smuk i blonden og gav lige præcis det lille ekstra, som jeg havde brug for for at træde ud af arbejdstøjet og ind i café-besøgstøjet 🙂 I det hele taget er jeg lidt en sucker for lækre blonder – synes det er en skøn feminin kant at tilføre sit øvrige outfit … har I det lige sådan?

Jakker (hvadenten det er tyndere eller tykkere) er i øvrigt noget, som jeg bør satse lidt mere på i 2014 …. jeg har faktisk kun få tilbage, som sidder godt, så det kunne klart være et bud på et godt forårskøb.

Moxy har stadig jakken her.

T-shirt: Acne / nederdel: River Island / blondejakke: Moxy Copenhagen

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

4 Comments