Min stil,  Shopping og Inspiration

Den lange cardigan

3-IMG_0417 1-IMG_0401 4-IMG_0419 2-IMG_0412Cardigan: Vero Moda / sneakers: Zara / top: Black Swan ss13 / nederdel: Selected Femme / kæde: Pandora / briller: Ray-Ban

Jeg jagtede en lang cardigan for lidt tid siden og spurgte jer til råds … I kom med rigtig mange gode bud og havde da også nærmest næsten klikket en fra Cos hjem. Havde dog besluttet, at jeg lige ville slå koldt vand i blodet og se, hvad jeg kunne finde i Kbh, da jeg havde lidt tilovers-tid at tulle rundt i. Pludselig begyndte det at regne og så hoppede jeg ind i den første og bedste forretning, hvilket var Vero Moda og se nu der, hvad der hang. Bummelum! Et styk lang cardigan i den helt rigtige tykkelse og til en virkelig god pris. Er simpelthen så glad for den og overvejer nu om ikke jeg skal have den i grå også. Er den ikke bare fin? 🙂

Cardiganen fås her fx (stylen hedder Milla Essie Long)

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

6 Comments