Shopping og Inspiration,  Skønhed

Englehænder med Bliss

20131019-194437.jpg

Nogle gange, når man som blogger for mulighed for at teste nogle ting, så må jeg indrømme, at jeg er lidt forudindtaget. Eller fordømmende, om man vil. Indimellem, har jeg ret i mine antagelser og andre gange bliver de gjort til skamme. Dette indlæg handler om det sidste.
Jeg modtog Bliss Glamour Gloves til test og tænkte, at der med garanti ikke var andet end et øjebliks virkning. Handskerne fungerer sådan, at man vasker sine hænder og så sætter man sig med dem på i 20 minutter. Hvis hænderne er særligt medtagede, så cremer man dem godt til i Bliss håndcremen inden man stikker pusselankerne i handskerne, men ved almindelig tørhed kan man som sagt undlade cremen. Bliss er et amerikansk mærke, som imødekommer ønsket om hurtige resultater og den daglige velvære – der er to typer produkter: Quickbliss og de mere Spa-orienterede, som handskerne er en del af.
Jeg undlod ved første test cremen og må indrømme, at jeg ærlig talt blev ret overrasket over, hvor gode resultater jeg fik. Hænderne virkede gennemfugtede, mere smidige i huden og jeg synes spændstigheden på mine håndrygge blev synligt bedre. En anden fordel i en helt anden boldbane var, at jeg med helt god samvittighed kunne sige, at jeg intet kunne foretage mig i 20 minutter ha ha 🙂 “tester lissom handsker, ikk’?!”
Cremetesten, altså handsker og creme sammen, var en spøjs oplevelse. Jeg følte cremen arbejde mens jeg sad med dem på og hænderne holdt sig faktisk ret pæne i 2-3 dage inden jeg behøvede at svøbe dem i creme igen. Der er virkelig en slags spa-følelse over den oplevelse, som man har efterfølgende.
Anbefalingen lyder på at bruge handskerne 1-2 gange om ugen, hvilket giver god mening ift mine erfaringer. Tænker at produktet især giver god mening i de koldere tider, hvor huden generelt er mere udsat.

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

Så! Bottom line er altså, at de virkede bedre end antaget og jeg glæder mig faktisk til at jeg skal have dem på igen. Der er op til 50 ganges brug i dem jf pakningen.
Håndcremen bruger jeg også for sig selv og den er virkelig god. Læs evt. mere her. Produkterne fås i udvalgte Matas, Sephora og Stylebox.

Kender I produktet mon? Jeg gjorde ikke.

5 Comments

  • Karina

    Dejligt men en anmeldelse, for ja har det nok lidt som du skriver “kan det virkelig passe?”.
    Mine hænder er ofte meget tørre og “skurrekone-agtige” så kunne da være jeg skulle prøve dem her af.

    God søndag

  • Rikke Bisgård Sørensen

    Jeg har længe overvejet at prøve disse, så dejligt at se, at de faktisk virker 🙂

  • Karina B.

    Det lyder rigtig spændende, og jeg kunne godt blive fristet.

    Jeg tænker dog, hvordan det er med parfume, parabener o.s.v.?
    Ved du det?