Shopping og Inspiration,  Skønhed

Noget om en favorit på tilbud og et nødvendigt yndlingsprodukt

SENSAI SILKY BRONZE SOOTHING AFTER SUN EMULSION
Grundlovsdag – har mange af jer haft fri? Jeg har og jeg har nydt den med halsbetændelse, masser af sol og familien omkring mig. Tilsyneladende, så er der bare nogle mennesker, som aldrig lærer det der med, at ens hud er mega sensitiv overfor de første solstråler og indrømmet, så hyggede jeg mig i haven med den lille – gyngende, syngende, hujende og hoppende. Glemte tid og sted, hvilket resulterede i et styk ret så rød Malsen. Cookie var jo smurt ind fra top til tå og hvorfor det ikke lige slog mig, at det ville være en super god ide med samme omgang til mig selv, tja …. det må stå hen i det uvisse 😛
Men intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget, for så kan jeg jo fortælle jer om min yndlings-after sun lotion, som er fra Sensai Kanebo (Silky Bronze Soothing After Sun Emulsion). Den er så lækker og dulmer den der irritation og svidende fornemmelse, når man har fået i overkanten af sol. I kombination med dette vidunderprodukt fra La Roche Posay, som jeg bruger til alt lige fra tørre hæle og smårifter til kanterne på en ordentlig solskoldning, er det faktisk rimelig nemt at komme helskindet ud af en mild skoldning som denne. I hvert fald ved jeg, at huden er ok pæn i morgen og at den ikke kommer til at skalle.
Del gerne gode aftersun soltips i en kommentar – så kan vi jo lære af hinanden 🙂

Lige på falderebet, så vil jeg blot nævne at Ezzence har rabat på CLEAN igen …. så hvis I ligesom mig er tossede med de skønne dufte, så er favoritten måske på lager – tjek status ud her. Jeg har lige sparet 40% på CLEAN SKIN, som er min ubestridte nr. 1.

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet