Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Alle burde have en …

   

En selfie-stang! 🙂 

Jeg fik min i afskedsgave fra mine piger i min 8. klasse, som mente at den måtte være det ultimative blogger-tool og hey … De har ret! Jeg føler mig dog en anelse silly-Willy når jeg bruger den, men faktisk er det jo rimelig nemt at skyde sådan et hurtig dagens med sådan en krabat. Min har ovenikøbet fine sten på håndtaget. En diva-selfie-stang ha ha 🙂

Tager den med på tur i morgen, hvor vi skal have vores elever med i Tivoli! Tror de vil synes den er sjov 🙂 senere på eftermiddagen skal jeg hygge til et par events. Bl.a skal jeg høre mere om Eylure, som jeg glæder mig til. 

Mine dage er ellers gået ret så meget op i BLACK SWAN udsalget og nu lakker det mod enden. Så er det sommerferie og i slut august launcher vi så den nye kollektion. Det er altid spændende 🙂

Hvad med jer? Nyder I livet mens I grubler over hvad I skal stemme på til valget? Jeg er selv i tvivl denne gang. 

 

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

One Comment

  • Tina

    Mine svigerforældre har lige været i Paris og min svigerfar havde så simpelthen købt en selfiestang med hjem til os 😀 “jeg kom til at tænke på jer, da jeg så den” – genialt! Eller måske man så tager for mange selfies? ;D