Shopping og Inspiration

VIND de smukkeste sandaler fra lækre CaShott

De siger, at det bliver i næste uge! Altså at der kommer noget der minder om sommervejr og det skal da fejres …. og tages imod med kyshånd i øvrigt. Glæder mig til at kunne have bare fødder i mine Ca’Shott sandaler, som jeg har vist jer mange gange. I ved jeg er vild med det mærke, for man går simpelthen så godt i dem og de er bare så tilpas klassiske, at de blender ind i alle slags sæsoner. Men jeg er også en smule misundelig på jer og nu skal I høre hvorfor 😉

Ca’Shott vil nemlig gerne forkæle en af jer med disse super labre sandaler på billedet, som er med python-præg og i farven sort. De er SÅ flotte, synes jeg!
Vind de sorte python-sommerfødder ved at skrive en kommentar, hvor du angiver din størrelse og fortæller, hvor sandalerne skal gå denne sommer. Skal de fx kun på arbejde? Eller skal de til Rhodos? Måske skal de bruges til at dappe rundt i haven med eller er det strandturene, som får glæde af dem? Måske er det noget helt femte. Lad os høre 🙂

Læg dit svar senest d. 6. juni, for derefter findes vinderen 🙂

Tillykke til Linda J som blev den heldige vinder 🙂 Du får en mail!

Læs også:  Forårsfodtøj

138 Comments

 • justlove2ndhandbyleneb

  Åh, de er da gudeskønne Malsen, de skal med mig i sommerhus, i Ebeltoft, i Ree Park hos de vilde dyr, når vi skal cykle rundt på de små veje og når vi skal slentre rundt i Ebeltoft for at spise is og drikke god kaffe og når vi skal hygge i sommerhuset. :0))

  str. 39 hvis de er i normal størrelse.

  god sommer, smil Lene .0)

 • Merete weiss

  Hvor ser de lækre og flotte ud …. Mine fødder vil elske at gå i dem på DKs top, medens jeg nyder Skagens herligheder og måske også et smut til London, samt tur til Greve Strand str. 38 passer

 • Mie K

  Jeg vil gerne trave Jylland tynd i en str. 41 – jeg kender mærket og ved at selv om der er tåsplit, så kan man sagtens klare mange timer med den slags sandaler 😉

 • Rikke FM

  De skal få rundt i haven henover sommeren og langs Krabis kyster til november. Str 38.

  • Dorte D. Jensen

   jeg ville gerne vinde et par i str. 36. De ser både pæne og komfortable ud, så de skal bruges både til arbejde og fritid – dvs. både på sygehus og græsk ø 🙂

 • lovisen

  Uha en str. 37 må da meget gerne sidde på mine fødder, imens jeg er på 2 ugers bondegårdsferie…

 • Miatilda Andersen

  De er så flotte. Cashott er i øvrigt et fantastisk mærke. Jeg ville tage dem på når jeg hyggede mig herhjemme i Valby, og med når vi skal i sommerhus i Nordjylland. Hvis vejret tillader kom de også meget på Sluseholmens havnebad.❤
  God sommer til alle.

 • Eva Sørensen

  De skal rundt i haven i ugevis, de skal til Bornholm når jeg tager derover med familien. De vil få et godt og lykkeligt liv her <3
  str 40 tak 🙂

 • Bettina Lundshof

  Ej de fede sandaler der som jeg ønsker mig i str 37 skal med mig på tur på arbejde hvor jeg går virkelig meget, de skal en tur med på stranden, og så skal de nok også en tur med til Sverige hen over sommerferien måske sommerferien udvides og så vil de helt sikkert komme med videre rundt i den store verden uanset hvad ville mine fødder og jeg blive lykkelige for at vinde disse lækre sandaler

 • karin petersen

  De skal rigtige ud og luftet her til sommer.De skal med på camping til Frankrig og de kommer nok med til Bali her til vinter.

 • Karina Ravnsbjerg

  Jeg elsker CaShott ❤️ skulle jeg være så heldig at vinde, skulle de bruges på arbejde, helt sikkert, men jeg ville også bruge dem når hele familien skal til Legoland, for jeg ved, jeg vil undgå at få ømme fødder str 37

 • Tina Caritas

  Vi må desværre ikke have sandaler på når jeg arbejder men vi skal til Disneyland i Paris og de ville være perfekte der

 • Tina H

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, ønsker jeg mig skoene i størrelse 37 🙂 De skal i så fald en tur til Blokhus, hvor jeg skal holde sommerferie sammen med min familie.

 • Camilla Michelsen

  De er så lækre!
  Destinationen er endnu uvist, men jeg håber på at der er varmt så de kan luftes!
  Om ikke andet kommer de nok en del på på vores nye terrasse.
  Hvis jeg er heldig ønsker jeg mig et par i str 40.
  Kh Camilla

 • Mette Kristensen

  str. 39 🙂

  De skla bruges sammen med det tøj jeg lige har købt af dig. De skal med os en tur i sommerhus i Hals og så ellers på en masse hyggelige småture rundt i Danmark. Derudover skal de med ud og rulle med barnevognen her i min barselsbobbel.

  Hmmm tror ikke helt på det sommer der, men håber så meget det snart kommer. Synes slet ikke vi har haft et rigtig forår i år.

 • Michael Heimark

  Jeg tænker min kæreste vil bruge dem både på arbejde og til dagligt hele sommeren, i str 38

 • Birthe knudsen

  str 36 De er så fede og skal med mig til Frankrig til sommer – Hvis jeg er heldig

 • Louise

  Først og fremmest, skal de trave afsted med barnevognen og løbe ved siden af den store der netop har fået sin første ‘rigtige’ cykel. Og til august skal de da med til Berlin!
  Og de skal være i størrelse big foot aka. 41 😉

 • Jane Tvede

  Wow de er skønne og ønsker str 38 ❤️❤️ Vil bruge dem hjemme i haven og på vores tur sammen med børene i det smukke Danmark vil elske at eje dem og nyde hver gang jeg har dem på ønsker en god søndag

 • Malene

  Sådan et par str 39 skal da vist bare med mig rundt i den danske sommer, de ligner noget der går til det meste

 • Ann

  Uha sikke en fed mulighed :-)De er lige mig og der er kun en ting at sige, de skal på hver dag i hele juli måned!

  kh str 39

 • Kaja Greth

  De lækre sandaler str 39 skal bringe mig til Ree-Park, DjursSommerland og ellers rundt i det ganske Danske land <3

 • Katrine K

  Først skal de med mig, når min datter (og jeg) skal på hospitalet nogle uger fordi hun skal opereres – derefter ville de være dejlige til den danske sommer, enten hjemme eller i sommerhus mens hun kommer sig og vi skal holde lidt ferie med hende og hendes storesøster 🙂
  Str 36

 • Helle D

  Størrelse 38 skal bringe mig rundt i København hele sommeren og kan komme en tur til Italien i september. De flotte sandaler vil gøre sig godt begge steder

 • Annette Smed

  Wee………. De passer jo lige perfekt nu når sommeren
  ( forhåbentlig ) er på vej så str. 38 til mig

 • Linda J

  Jeg har allerede et dejligt par sandaler fra Cashott som har bragt mig rundt i USA sidste år, desværre kan de flotte sandaler som jeg ønsker i str 39 ikke bringe mig så langt omkring i år, men i Danmark er det jo også dejligt.

 • Iben

  De skal bruges på mit arbejde. Vores ac virker ikke, hvilket betyder 30 grader de varme dage. Og nej, får aldrig varmefri ☀️, så disse sandaler vil passe perfekt til mig.
  Str 38

 • Christina / Krummes Krummelurer

  De vil blive brugt HVER dag. På arbejde, i fritiden – og helt sikkert i Italien, hvor jeg skal hen med familien. Har længe manglet sådan nogle her, og de her er ret lækre synes jeg. Str. 41.

 • Pia Rotbøl

  De skal med på arbejde, i haven, på stranden og på camping, de vil aldrig forlade mine fødder 😉 Drømmer om dem i str. 36

 • Dana

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg meget gerne bede om et par i str. 39, hvor de vil være mine trofaste kompagnoner i Londons gader hvor jeg skal bo hele sommeren!

 • Mia Hylling

  Str. 38 – De skal bruges på min ferie til Thailand og i DK, når vejret er til det – Forhåbentlig bliver det ofte 🙂

 • Merete Louise Østberg

  De ser så lækre ud at de skal hver dag uanset hvad jeg skal så er hver dag en fest når man har så lækre sandaler på
  Ønsker mig dem i str 40 tak

 • Maiken Stjerne-Hansen

  Trænger til behagelige smukke sko, når jeg skal nyde sommeren i haven med de små. Er på barsel med den mindste, så der er ikke meget tid til selvforkælelse. Men med disse sko ville mine fødder da se smarte ud!

 • Helle Rick

  De er FANTASTISKE, no doubt!!!
  Jeg ønsker mig str. 41 og vil glæde mig VILDT til at bo i dem HELE sommeren. Håber så bare det bliver mere end blot et par dage. Synes vejrguderne skylder os en masse sol og ikke mindst sommervarme. Inden længe er det sommerferie og så skal rejerne i vandkanten da gerne nå at blive en vis farve før jeg kommer i 😉 Mine planer for sommeren er DK, så kom nu sommer.

 • Louise A

  Mine fødder vil elske at vinde disse i en str. 36 De vil primært blive brugt på arbejde, da de meste af sommeren desværre kommer til at gå med dette. Men håber da også på lidt ferie sydpå i august ☀️

 • pia sroka

  Mine fødder ønsker sig str 38,og sandalerne skal med rundt i dejlige Danmark,på stranden,legoland, Egeskov slot, Jesperhus blomster park,som er så smuk,og nok også en tur med til nord Sjælland,for at besøge familie. 🙂

 • Mette M

  De er så lækre, kunne godt bruge sådan et par! De ville især komme i brug, når jeg drøner på stranden eller i parken for at slikke sol 🙂

 • Katrine T

  Uh, hvis jeg vandt sådan et par i str 39, ville jeg bruge dem til at traske kbh tynd i med barnevognen foran mig 🙂

 • Lene a

  Hvor ser de dog fantastisk ud. Jeg vil elske at bruge dem hver dag på arbejde, og så skal de selvfølgelig med på sommerferie – først en uge i Tyskland og derefter 5 dage i København. Jeg ønsker mig str 41.

 • lissen andersen

  wauw!! hotte sandaler, og hvis jeg skulle blive den heldige, skal de sidde på mine fødder, både på arbejdet og på ferien til Rømø!!!! Jeg har sandaler på lige til vi runder 1. oktober og helst gerne helt hen til efterårsferien!!!

  • Malene

   Vi skal en tur til Frankrig i år, hvor vi skal tilbringe 3 dage i Disneyland
   Mon ikke de nok skal få gået nogle km i varmt vejr;)
   Og da jeg venter mig, så kunne det være fedt med noget godt og komfortabelt fodtøj( til de mange kg)!!!!

 • Celine

  De skal med til alverdens studentergilder, for at fejre at gymnasiet er et overstået kapitel.
  str. 37

 • Nadia WH

  Sådan en lækker sandal i størrelse 38 skal da med mig til Venedig, Lake Ledro ikke så langt fra Gardasøen, Roses i Spanien og en tur til Barcelona 🙂

 • Rikke Melgaard

  Sandalerne skulle med i kufferten til Island og London…. Derudover skulle de på, på den første arbejdsdag på mit spritnye arbejde – spændende spændende!
  Krydser fingre 🙂
  God søndag aften og tak for en god blog <3

 • Susanne Ravn-Nielsen

  Den ser skøn og jeg har hørt så meget godt om Ca’shot – jeg bruger str. 36 og hvis jeg vinder skal ud og sejle noget der ligner sjælland rundt og de skal da nyde dejlige sommerdage på Aarhuskanten samt på arbejde i Silkeborg, så de kommer langt omkring.

 • Maria Suzette Vergmann

  Str 39 skal da med mig til London hele sommeren, gå langs kanalen på min fødselsdag med en is i hånden, vil bryllup med nogle dejlige venner og lange shoppeture med min datter ♡♡♡

 • Mie Kjer

  Str 38. De skal med på tur i sommerhus og ellers bare på traveture med barnevognen hele sommeren. 🙂

 • Jane Rønsted Tvede

  str 38 <3 wow de er skønne og vil få megen glæde af dem på arbejdet i børnehaven hvor man går meget rundt og godt til mine fødder <3 <3

 • Helle Dannemand

  De skal trædes til i København, så skal de sandsynligvis til Italien, og i september skal de træde New York tynd, så de får travlt 🙂 Gerne i str. 38.

 • Michelle Jensen

  Jeg krydser fingre! De skal med i sommerhus i 4 dage og ellers bare slentre rundt i det dejlige sommervejr 🙂

 • Inga Sejane Hansen

  Uhh de vil passe fint til mine tykke,ømme fødder som jeg har fået pga graviditet. Jeg skal føde min søn om små 5 uger, og tænker på, at at både inden og efter fødsel ville det være ret praktisk og mega pænt at have disse smuklinger på <3 Jeg bruger str. 37 😉

 • Maja Fuglsang

  Størrelse 37 🙂 Hvis jeg er den heldige skal de nok en del med på arbejde 😛

 • Pernille NL

  Ih hvor er det bare nogle fine sandaler!!
  Og de SKAL faktisk bruges på Rhodos 😉 Men også herhjemme i solskinsvejr 🙂 🙂

 • marianne lykke nielsen

  en str 40 af disse skønheder skal slentre rundt på Djursland hvor min mand og vores datter på knap 2 skal i sommerhus og de skal helt sikkert fordi mange ishuse

 • karin

  De skal et smut med til Amsterdam, på min første ferie med min dejlige kæreste:) og være en str.36

 • Pernille

  Ønsker mig et par i str. 39 som kan komme med i sommerhus et sted i Lolland-Falster området…

 • Malene Frost

  Åh – til sommer skal de med til smukke Värmland, hvor der skal dases på verandaen, vandtemperaturen i den nærliggende sø skal tjekkes måske et gensyn med Selma Lagerlöfs Mårbacka, shopping i dejlige Karlstad. Ellers skal de med på job. God sommer – den er helt sikkert på vej . Str 39

 • signe sahlgreen

  De skal bruges herhjemme i DK i løbet af sommeren 😀
  i en str. 38 tak <3

 • Joy

  Str. 38 og de skal da med mig på arbejde og så et smut til Spanien.
  Krydser fingre! De er så flotte 🙂

 • Kristina Ø

  Jeg har hørt at de skulle være SÅ fantastiske at gå i, så de passer helt perfekt til denne sommer, hvor turen først går til Firenze. Forestiller mig det bliver varmt, så et par gode gå-sandaler vill være perfekte 🙂

  Jeg bruger str 38 <3

 • Birthe

  Hvis jeg vandt skulle mine str 37 og jeg slendre på Croisetten i Cannes, et shoppingstrøg der kræver godt fodtøj.

 • Frederikke S.

  Jeg ville gerne eje dem i en str. 40. Og så skulle de både med på arbejde, til London og til Berlin 🙂

 • Tine Bech

  Vi holder (det meste af) vores ferie lige nu, og hvor ville det da have været fantastisk med lækre sandaler at gå rundt i nu. Men de vil helt sikkert også være skønne til sommeren i DK, både til endagsture til bl.a. Legoland og Djurssommerland – men også lidt længere ture til Odense og Nordjylland 🙂

 • Christina s. Thomsen

  Disse i str.40 skal med mig rundt i Danmark, alt fra strand, koncerter til sommerhustur!

 • Lykke Mortensen

  Disse skønne sandaler skal i str. 39 gå rundt med mig i haven hele sommeren, hvor de støtter mig i min opsparing til turen til Afrika til vinter – her bliver de selvfølgelig pakket med i kufferten for at komme på safari !!

 • Anette Ninon

  Python er så flot, og de vil så gerne lufte mine fødder i sommer, hvor ved jeg endnu ikke, jeg ønsker mig en tur til Paris i sandaler str.39.

 • Marie Light

  De skal gå nogle lange ture med barnevogn og hund herhjemme i lille Danmark 🙂
  Str 42

 • Marlene Høj

  De skal dels gå rundt i det danske sommerland og på sygehuset, hvor jeg skal i praktik 🙂

 • Louise A

  De skal med til Barcelona, som jeg skal besøge for første gang, og bruges i mit spritnye orangeri i haven, hvor jeg endelig har fået opfyldt min drivhusdrøm 🙂

  Mange sommerhilsner
  Louise (str. 37)

 • Louise O

  De skal på når jeg skal på shoppingtur, sommerhuset, aflspaning i haven, stranden.. Ja alle tænkelige lejligheder.

 • Annette J

  Min sommer står på arbejde og havearbejde, men tænker de godt kunne anvendes på arbejdspladsen. (Str. 39)

 • Bettina Jensen

  De skal både med på stranden, til arrangementer og når jeg skal nyde solen i byens parker 🙂
  Str 41/42 🙂

 • Christina

  De fantastiske sandaler skal med mig på en cykeltur til Paris, hvor jeg cykler til sammen med Team Rynkeby til fordel for Børnecancerfonden. Tænker at sandalerne vil være dejlige at hoppe i om eftermiddagen, når jeg smider de stive/ubehagelige cykelsko. Jeg bruger str. 39/40 :-))

 • Linda

  Str. 39, og de skal med mig på arbejde, på sommerferie i Spanien, på stranden i DK, på sommershopping mv.

 • Caroline Stadsbjerg

  Gud hvor jeg elsker python (alt i python, tak!)!

  Sandalerne, i str. 39, skal med mig til Libanon, hvor jeg for første gang skal med svigerfamilien på ferie – og så i hele tre uger 🙂

 • HeLene

  De er så skønne! Om jeg vinder strl 40 så kommer de at følge med mig på Strøget i KBH hvor det skal drikkes latte om dagen og hvisvin om aftenen. Måske får de også en tur i NY, hvis jeg kan holde på pengene og få min tur derover i august. Ikke mindst kommer min søde datter at tage dem med på en veninde tur til Malmø og bare generalt ville låne dem mange gange som hun gør med alle mine sko 🙂
  Tak for en skøn konkurrence!

 • Camilla K. Olesen

  Min sommer skal gå med specialeskrivning, men hvem siger, at man ikke kan være fashionibelt godt klædt (særligt hvad angår fodtøj), mens man gør det?

  Derudover starter jeg i job i sensommeren, og der vil de smukke Cashott sandaler være det perfekte fodtøj. Og så skulle der også gerne blive tid til at spankulere lidt rundt i Stockholm (gerne i en str. 38) 😉

 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie – de er virkelig lækre!
  Jeg vil rigtig gerne vinde en str. 39, som både skal to uger til Italien og én uge til Rhodos. 🙂

 • Maja K

  Nu er jeg af helbredsmæssige grunde altid i et par sneaks af en art hvis jeg skal gå langt, men jeg tror disse ville få fast plads i sommerhuset, hvor jeg elsker at have let og luftigt fodtøj på, som hurtigt kan sparkes af, når jeg liiige skal et eller andet 🙂 Str 38

 • Rikke BB

  Str. 37 skal da gå rundt på Thurø, på bådtur, Valdemar slot, Egeskov slot og skal nok få promeneret og være gode med mine fusser…det garanterer jeg ; )

 • Emma Sloth

  Str. 36. De skal gå rundt på mit gymnasium, de skal gå rundt i København, Århus og sidst men ikke mindst, skal de gå Barcelona tyndt med mine søde medstuderende!

 • Ida

  De skal på ferie sammen med mig 🙂
  Om 19 dage rejser jeg til Indonesien for at backpacke i fire uger, og dette par vil være et fantastisk alternativ til mine flip flops, idet de sidder noget bedre på foden, især til de lange rejsedage, når vi bevæger os rundt i landet 🙂

  Jeg vil elske at vinde et par i størrelse 41 🙂

 • maibritt j

  vi flytter (endelig) ind til byen så de skal bruges på at gå gaderne tynde i vores nye by 🙂

  og jeg bruger str 38

 • Anna

  Jeg bruger str. 37, jeg ville bruge sandalerne til min sommerhus ferier i sommerferien, sandaler er lige noget jeg går og mangler så det kunne være vildt lækkert!

 • Caroline D

  Jeg ønsker mig dem i str 37 Hvis jeg vinder skal de gå Barcelonas gader tynde! Jeg håber

 • Maria Seidelin

  De skal gå lange lange ture med barnevognen. Jeg har termin om 2 uger – og da graviditeten har været længe undervejs (5 år) og kompliceret har jeg skulle holde mig i ro. Så jeg glæææææder mig virkeligt til at komme ud og gå lange ture med barnevognen – de ville være perfekte til formålet. Krydser fingrene xxx
  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  -ønsker str 37 hvis de er alm i str.

 • Kirsten Aakerman

  De skal bare bo på mine fødder herhjemme ,på weekend i Aarhus og senere med på ferie. Str 38

 • Line Jakobsen

  Sandalerne skal bruges til nogle dejlige dage i mine forældres kolonihave.. og ellers til en forhåbentlig god sommer hjemme. Jeg bruger str. 38

 • Annette Johansen

  Et par str. 39, som skal gå rundt i min dejlige have bla, de vil nok også komme en tur på Amager Strand 🙂

 • Karina B.

  De er bare alt alt for lækre CaShott sandalerne 🙂

  Hvis jeg skulle være så usandsynlig heldig at vinde, skulle sandalerne med her:

  – Sommerhus ved Vesterhavet
  – Miniferie i København (så kan sådan en jyde her også være med i vores trendy hovedstad…)
  – Skanderborg Festival (for der SKAL bare blive sandalvejr) 😉
  – Feriedage hjemme i haven med mine 2 dejlige børn og min mand
  – Gåture med min lille hund
  – Og selvfølgelig også på arbejde

  Helt generelt vil jeg bare bo i de sandaler 🙂

  (jeg er en str. 37)

 • Anya

  De skal simpelthen gå tur i Londons gader – og så tulle rundt herhjemme hele sommeren 🙂 str. 39 – xxx fingre

  A xx

 • Lina

  Skulle jeg være heldig at sandalerne gik hjem til mig, ville jeg straks gribe dem og føre dem rundt i det danske sommerland denne sommer. det vil i mit tilfælde sige på masser af gåture med hunden, et jobskifte, grillaftner i haven og ikke mindst en sommerhustur med familien og for håbentlig meget meget mere. mine fødder er i øvrigt en lille diskret str. 41 🙂

 • Connie A

  De skal bruges på jobbet, i fritiden og på ferien sydpå, ved endnu ikke hvorhen.

 • Jóna Astrid Lambastein

  Str 39 🙂

  De skal bruges på stranden og i vores have. Vi har ikke ferieplaner endnu

 • Anne W

  Et par i str 39 kunne være dejligt! De skal med til Bornholm, Berlin, Bisserup og så Bryggen 🙂

 • hanne w

  De skal gå små hyggelige ture ved stranden, mens ungerne leger i vandkanten og så håber jeg de er gode at cykle i, da vi skal cykle en masse småture, hvor mindste musen forhåbentlig får smidt støttehjulene 😉

 • Signe

  str 38 🙂
  De skal bruges når jeg skal gå ture med barnevognen – både i DK, Tjekkiet og Berlin 🙂

 • Åse Lejbølle

  De skal gå rundt i Cairo – og ude i ørkenen. Og selvfølgelig skal de også på i Danmark :-). Jeg kan bedst lide at gå i sandaler så meget af sommeren som muligt. Str. 38 vil passe fint :-).

 • Lise/walkinrunout

  Jeg skal på vandretur i Østrig og badeferie i Italien… så der skal de skønne sandaler bruges 😉 om ikke andet så i hvert fald efter vandreturene.
  – og er jeg heldig, vil jeg gerne have str. 40!

 • eva

  Desvaerre paa arbejde indtil medio august. Og saa forhaabentlig et sted sydpaa 🙂 str 38

 • Rebekka

  Min sommerferie går med bachelorprojekt i år, men når den i slutningen af august er slut, så skal mine fødder slæbe mig rundt i Rom en uges tid og se kultur. Derfor kunne det være rart med noget nyt fint fodtøj, især når jeg ikke ejer nogle sandaler pt.
  Mvh. Rebekka

 • Jessica Hansen

  Jeg bruger en str. 40, og hvis jeg vinder, skal de da klart med til Spanien, hvor min far og jeg skal ned i næste uge!

 • Jeanette Hansen

  Det er helt klart også mit favoritmærke :0)
  De skal med til Marielyst og ellers skal de bare vises frem hele sommeren, hvor vi naturligvis får masser af solskin.
  Jeg ønsker mig et par i str. 40

 • kjerstine larsen

  jeg starter nyt job 1 Juli som leder… så der er ikke tid til rejser i år, men ville elske at have så lækre sandaler på hver dag på job 🙂

  str 37

 • pernilleac

  Str 39. De skal med mig på arbejde indtil slutningen af august, hvor jeg vil lege turist i egen by og slappe af i København .

 • Lis Vinter

  De ser skønne ud, jeg vil bruge dem hele sommeren, på arbejde og på ferie 😉