Shopping og Inspiration

Ulden indpakning

shepherd uldne hjemmesko leopard zebra
I går var på mange måder en rar dag. Sådan en, hvor man møder en masse mennesker, som man kun ser sjældent og hvor der er glæde, blogsnak, PR-snak og skønne lækkerier at sætte tænderne i. Med andre pressedag. Det er der sådan set igen i dag og jeg forsøger at nå nogle stop i eftermiddag.

Jeg ved jo godt, at meget af det vi ser på til pressedagene slet ingen relevans har for jer endnu. Det er SS15-varer og altså derfor styles, som først lander i butikkerne i det nye år, men der er jo stadig nogle ting hos bureauerne, som er “in-season” og som altså er til at få fingrene i nu. Jeg forelskede mig primært i løbetøj fra Føtex (vildt lækkert til prisen!), møbler fra Sinnerup og lækkert ulden tilbehør til hjemmet og fødderne fra svenske Shepherd, som faktisk har 30 års erfaring i at lave uldprodukter. Sidstnævnte kunne jeg i den grad have købt på stedet hvis det havde været muligt og er nok det ønske der er højest på min garderobe-ønskeliste as we speak. Zebrastribede eller leopardprikkede uldfutter. Ej, men de er jo alt for lækre! Ren lammeuld. Varme fødder modsat småkolde tæer, som jeg altid sidder med henunder aften, da vi ikke hører til den gulvvarmebegavede kategori. Med undtagelse af på badeværelset, men det ville alligevel være for mærkeligt at sidde derude og blogge! 😀

Må eje dem … hælder mest til leoparderne (zebra kommer online snart tror jeg) og satser på at klikke dem hjem herfra eller herfra hvor udvalget er enormt. Slipper eller støvle .. hmmm…. det kan jeg ikke helt bestemme mig for. Er de ikke lækre under alle omstændigheder?  🙂

Læs også:  Mine sommersandaler 2020

 

(adlinks)

12 Comments

 • Heidi

  De er da virkelig skønne, Grrrr dyreprint er altså en keeper i modebilledet altid. Sorry to say. Men jeg elsker dyreprint ;O)

  • Marlene Donduran

   Ja, også mig … jeg er fuldstændig græsk katolsk om det er trendy… det er bare for lækkert! 😀

 • Sascha

  Uhh leo-futterne er lige noget for mig.

  Jeg håber at denne kommentar kommer frem, jeg har store problemer med dit kommentarfelt for tiden 🙁

  • Marlene Donduran

   Er det rigtigt? Jeg har ellers skruet ned for kommentarmoderationen. Denne kommer i hvert fald frem. Er du ude for at du slet ikke kan kommentere eller?

   Leo-futterne er SÅ bløde. Du kan bo i dem … jeg MÅ have et par 😀

   • Sascha

    Jeg kan godt skrive kommentarerne men når jeg sender, så forsvinder de bare 🙁
    Det er også derfor at jeg ikke kommenterer særlig ofte mere.

    Det er især et problem i IE browser

    • Malsen

     Ej, det er underligt! Jeg tænker at det kan være fordi du ryger i spam, men jeg tror det nu ikke. Du linker jo ikke i din kommentar. Jeg siger det lige videre, for måske der er nogen der kan gøre noget ved det. Vil jo ikke undvære dine fine kommentarer 🙂

  • Marlene Donduran

   De er så bløde at man kunne sove i dem! 😀
   Jeg tror nok man kan få modellen i begge prints … men zebra er vist ikke kommet i alle modellerne endnu 😉

   Nyd også søndagen, smukke! Glæder mig til at se dig snart.
   KNUS