Livet er en fest,  Shopping og Inspiration

Fluffy oliven strik og New Balance [new buys]

Oliven fluffy strik HM

Har I haft en dejlig weekend? Det har jeg! Sådan virkelig! Jeg føler der har været masser af tid og har endda været pænt aktiv rent socialt med venindeaften fredag og julegaveshopping hele lørdagen på Fisketorvet med min mor. Vi havde den bedste dag, hvor jeg fik streget ca. 75% af navnene på julegavelisten – har aldrig været i så god tid før, men det føles virkelig rart. Jeg er normalt ude i sidste øjeblik og havde sat mig for, at det gad jeg bare ikke i år. Nix. Sidste år nåede jeg end ikke at få et kalenderlys før d. 3. december og det dur altså ikke. Ikke når man er sådan en julefis som mig 🙂
Brugte det meste af en time i Bahne for at skrive egne ønsker ned og derudover en rum tid i H&M – købte dog kun én enkelt ting derinde og den var faktisk til mig selv. Kunne simpelthen ikke stå for den fluffy oversize strik, som mest af alt minder om et plystæppe, men farven er så smuk og jeg har godt af at få lidt grønt ind i garderoben. Til 179 kr. tør jeg godt satse og jeg kan allerede mærke, at jeg bliver virkelig glad for den. Den fås i 4 farver her. Se den længere nede i indlægget i udfoldet version i alle fire farver.

Jeg havde taget praktiske sko på – nemlig mine nye sneakers fra New Balance. Fandt dem til en god pris online og var spændt på størrelsen. Købte dem et halvt nummer større og det var godt, for jeg synes de er små i det. Synes I også de er det? Den model jeg har købt kan også fås her til en god pris.

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

I morgen starter lidt af en tung uge med lange dage. I morgen er fx til kl. 21 og flere andre dage kommer også til at trække ud. Vi kører periodeskemaer på vores skole og hver 10. uge kommer der nyt. Nu havde jeg endelig lige lært det gamle, hvor det kun lykkedes mig at glemme min klasse én gang og nu skal jeg så lære et nyt. Hihi, er spændt på, hvor mange gange jeg går forkert de næste par uger. Tænk, at man kan være sådan et kassemenneske! 🙂 Det er jo decideret skræmmende.

Nyd nu resten af jeres aften – vi blogges ved i morgen.

new balance udsalg

Fluffy strik HM
(adlinks)

2 Comments

 • Anne Schmidt

  Pææææææææn strik! Og super smuk farve den grønne. 🙂
  Og min weekenden har været super afslappende… tror jeg har sovet 11-12 timer hver nat, men ja, må så have trængt til det.
  Selv har jeg også en mandag til 21-22, så jeg sender dig god energi ved en 20 tiden, hvor vi begge åbenbart forsat er i gang. suk… 😉

  Anne

  • Malsen

   Taaaak <3
   Ej, det lyder skønt! Håber du er godt udhvilet så. Jeg mærkede helt klart den gode energi – tak for det! <3 😀
   Knus