Hjem og bolig,  Livet er en fest,  Ønskelisten,  Shopping og Inspiration,  Ture i Danmark

SKANDINAVISK RO, HAV & KØBENHAVN

Skandinavisk_packshots0597_1024x1024
Via

Selv om det, indrømmet, er turen til Bulgarien, som fylder mest i min sommerbevidsthed (åhr, manner, hvor jeg dog glæder mig!), så glæder jeg mig også til at bruge en masse tid i vores sommerhus efterfølgende. Der er lidt småting der skal fikses og udskiftes på interiør/ dekorationsfronten og eftersom Kähler havde outlet i nærheden sidste år, var jeg forudseende og købte lidt stager, vaser og andre dimser. Men jeg er også på udkig efter poetiske ting og er faldet over de smukke lys fra SKANDINAVISK. De er så smukke i deres enkelthed, synes jeg og til sommerhuset ville jeg vælge det lyseblå “RO” og det mørkeblå “HAV”. De to ord siger meget om, hvorfor vi er der og hvad vi nyder. Men jeg er jo en “wannabe-københavner” om en hals og under min fine plakat måtte egentlig gerne være lyset med “KØBENHAVN” på. Det ville passe helt perfekt.
Skal lige bestemme mig endeligt inden jeg klikker køb. Hvilke(t) ville I vælge og hvorfor? 🙂

 

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

One Comment

  • Sascha

    Jeg har også kigget på de lys (bliver dog altid nærig med prisen på duftlys).
    Jeg ville vælge HYGGE. Indbegrebet af dansked og sommerhus i mine øjne 🙂