Skønhed

Ciaté Beach House collection

IMG_2971 IMG_2974 IMG_2968

Ã…h, så fint! Jeg er stor fan af Ciatés altid kreative påfund og det lille strandhus, Ciaté Beach House, med fem klassikere i dejlige sommerfarver er ingen undtagelse. Jeg har længe haft den svagt rosa “Amazing Gracie” med “Party Shoes” guldglimmerlakken ovenpå, på hænderne og tænker at Hopscotch (den orange) vild være super god til fødderne! 🙂
I øvrigt er jeg også lidt fan af de der små 5 ml. flasker, for dels kan man prøve farver af uden at skulle investere i hele flasker, men det gør også at man har råd til at købe flere forskellige. Tror nu nok at jeg lige må have hapses en full size “Amazing Gracie”, for den er godt nok fin, da! Beach House fås bl.a. her og i Matas og Sephora.

Dagen i dag er gået med dejligt besøg af mine forældre og en pokkers masse sortering af tøj, sko mm. – der er nu ikke noget så herligt som at få ryddet lidt ud!

 

 

 

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

2 Comments

  • Sascha

    Hvor fint! Jeg elsker også de små Ciaté’er og fik julekalenderen af min kæreste sidste jul.
    Den har jeg stadig stor glæde af 🙂

    • malsen

      Årh, den ville jeg SÅ gerne have haft … jeg købte julekuglerne og satte dem på gaver til de kvinder jeg skulle give 🙂