Shopping og Inspiration

Designers Remix – best buys

Designers remix sale picks
Jeg har haft en fantastisk start på weekenden! I går, efter arbejde, pakkede jeg nemlig to biler sammen med 5 kolleger som også er gode veninder og så satte vi kursen mod Marielyst og et skønt sommerhus. Dagsorden? Hygge, slappe af, spise alt det man ikke må i hverdagen (og i rigelige mængder), samt naturligvis klare verdenssituationen og grine til vi måttet græde – sidstnævnte er vi virkelig gode til og ingen har som regel mere mascara på kl. 22.
Tiden gik, som altid i godt selskab, alt for hurtigt og da vi igen sad i bilerne på vej hjemover her til formiddag, kunne jeg have ønsket at der havde været én dag mere at gøre det hele i igen.

Nu sidder jeg og sorterer mails, skriver til jer og nyder at der er lidt stille i huset inden den lille vågner efter middagslur. Samtidig havde jeg lige et par udsalg bogmærket som jeg ikke nåede at kigge rigtigt på inden jeg tog afsted. Et af dem er hos Designers Remix, som jeg jo er rigtig rigtig glad for. Der er mange ting på ønskelisten og jeg håber jeg er heldig, når vi når slutspurten, for der er altså et par ting, som jeg ville blive SÃ… glad for at hapse. Jeg har allerede været der én gang nemlig, for da de fede sandaler, som jeg tidligere skrev om her (hvor der i øvrigt er mange andre gode styles, som nu er sat ned), blev fyret ned på 50%, så slog jeg til. Er sikker på at de er super cool på og hvis ikke kan de jo sendes retur.
Udover det, har jeg haft kastet lange blikke efter det sorte kviltede sæt med bluse og nederdel. Der er nemlig en lille smule uld i, hvilket gør det klassisk og anvendeligt hele året. Cardigans fra Designers Remix er rigtig gode og jeg mangler en lang sort, så holder godt øje med denne også. Den fede fede camo-jakke har jeg prøvet på inde i Magasin og er vild med printet og farverne. I princippet mangler jeg ikke jakker, men altså 😛 Der er også en god bikini og sidst men ikke mindst, så synes jeg det fine lædernet er noget så smut med cut-outs! Det gad jeg godt svinge over armen på ferien. Uha uha …. du ER altså et farligt bekendtskab, Charlotte Eskildsen! 😉

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

2 Comments

 • Anne Schmidt - WhatWhenWhere

  Hej skønne Malene

  Jeg håber, at alt forsat er vel hos dig – det fornemmer jeg i hvert fald 🙂

  Da jeg smutter på ferie i morgen tidlig, vil jeg blot nævne at malsen.dk naturligvis er blandt de blogs, jeg henviser til i min sommer-hilsen-indlæg 🙂

  Vi skrives ved lige pludseligt.

  Knus Anne

  • malsen

   Hej skønne Anne,

   Du er bare så sød <3 Mange tak! Og rigtig god ferie – jeg håber at vi kan nappe en kaffe i sensommeren.

   Knus
   Marlene