Shopping og Inspiration

MISC. INSTA

Det er virkelig længe siden, at jeg har lavet et lille indblik i, hvad der bliver lagt på min IG-profil. Jeg er vild med det sted og nyder alle de gode billeder, som folk jeg følger disker op med. Der er en super dejlig stemning og det er hurtigt at reagere enten med et like eller en kommentar, så jeg forsøger at uploade mindst én gang om dagen derinde og oftest bliver det flere gange dagligt. Nogle af de billeder, som jeg selv synes er fine er disse – de viser et ret godt udsnit af mine delerier og indeholder både dele af outfits, beauty, events og dagligdag. For nylig fik et af mine billeder over 100 likes, hvilket var første gang det skete – Jubii 🙂 Hvis du vil følge med derinde, så hedder jeg “malsen“.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

One Comment

  • Heidi

    Jeg syntes det er så hyggeligt at titte derind flere gange dagligt, og se hvilke billeder folk ligger op. Ihhh min kage er med 🙂 Den var også fin og smagte himmelsk..