Shopping og Inspiration

Smukke Søheste fra Emilie Hagen

2-IMG_0552

1-IMG_0551

Der findes ikon-print og så findes der ikon-dyr. Altså i min verden. Leoprint er selvsagt yndlingsprintet, men hvad I måske ikke helt ved, er, at søhesten er et af mine ikon-dyr og har faktisk været det altid. Jeg drømmer om, at få en tatovering med en søhest, som jeg har tegnet inde i hovedet og jeg har længe drømt om flere søheste både på tøjet og i mit smykkeskrin. Emilie Hagen laver de her fabelagtige skønheder, som har det helt rigtige look. De er kønne, rå, har tilpas meget udtryk, samtidig med, at de er elegante og feminine. Halskæden har en rigtig fin længde på 80 cm og de fine øreringe er vel en 3-4 cm lange alt i alt. Begge dele står SÅ højt på min ønskeliste – især halskæden.

Har I mon også et ikon-dyr?

Læs også:  Den perfekte gave