Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

En dejlig aften på Akademikliniken

I går aftes mødte en masse dejlige kvinder op på Akademikliniken for at se og høre mere om alle de behandlinger, som man kan få derinde. Der var en broget flok af veninder, læsere og familie i mange aldersgrupper. Jeg selv var vært sammen med Akademikliniken og Mildh Beauty Press og jeg havde, i dagens anledning, sagt ja til at få en “åben” oxygenlift, så interesserede kunne se, hvordan sådan en laves. Det var, omend en smule grænseoverskridende at lægge der uden makeup og med en masse omkring briksen, så fint at der var mulighed for også at spørge undervejs. Der blev også taget lidt billeder kunne jeg høre … Nogle havnede også på Insta med det samme hi hi 🙂

Vores gæster kunne booke behandlinger, købe produkter med rabat og fik nogle rigtig fine goodiebags med ud af døren. Jeg havde det indtryk, at man havde hygget sig og fået spurgt en masse, så jeg kørte glad hjemad igen. Det er klart ikke sidste gang jeg har været med til at holde sådan en event! Tak til jer, som kom og var en del af denne hyggelige aften 🙂

20130905-144254.jpg

Læs også:  Sporty er cosy

11 Comments

 • Heidi

  Det var en super interessant aften, med mange gode informationer af et temmelig kompetent personale. Jeg er fan, og der er booket tider herfra til min problemhud, som jeg blev klogere på hvorfor den opfører sig som den gør. En vidunderlig goodiebag, og skønt selskab. Fedt at se de andre bloggere som jeg også læser med hos, bla. Stylestories og Garderobeskabet. :O)
  Jeg glæder mig til mine behandlinger, og takker endnu engang for invitiationen :O)

 • Carina Christensen

  Tak for en dejlig og interessant aften! Jeg flik også bestilt tid til en konsultation. Jeg syntes, Akademiklinikkens personale er så professionelle, jeg helt sikkert vælger dem. Jeg gælder mig til at prøve deres produkter, – og der er ingen tvivl om, jeg vil få glæde af den fine rabat, der fulgte med eventen.

 • Bolize

  Tak for en super dejlig aften og et fint arrangement. Jeg glæder mig for vildt til at bruge min flotte præmie, da jeg er helt tryg ved at “overgive” mig til dygtige Agnetha 🙂

 • Marie-Louise Posgaard larsen

  Ja, ligesom de andre siger jeg også tak for en rigtig hyggelig og lærerig aften. Jeg bestilte også selv en konsultation, og idag ringede jeg derind – og sikrede mig at der var en tid til behandling lige efter, så nu må det gerne blive fredag!
  Og til sidst, tak fordi jeg måtte komme med, tak for goodiebag, appetizere, og hyggeligt samværd med alle damerne.

 • Henriette

  Hvor var du modig 🙂
  Det ser hyggeligt ud! Jeg er ked af at jeg måtte melde afbud. Jeg vil meget gerne deltage en anden gang – hvis det er muligt.
  God aften.

  Kh Henriette

 • Tina P

  Lyder som en fantastisk aften, som kunne være værd at prøve en anden gang. Har været derinde for noget siden, og finder dem yderst kompetente og meget dygtige. Anvender et par af deres produkter, bl.a. deres serum som jeg er super glad for. – Hvad indeholdt goodiebaggen ? – Fik I produkter eller prøver med ?