Livet er en fest,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

De seneste dage …

black swan
Jeg gætter på, at det ikke er svært at regne ud, hvad jeg har brugt de sidste dage på – jeps, jeg har solgt tøj, så det vil noget. Dagene er mere eller mindre gået ud i et med alm. job, sløjt barn og så Black Swan. Det har været nogle skønne dage på farten… tror, at det jeg holder mest af udover at selve det at sælge, er at komme ud og møde en masse skønne mennesker. Gensyn. Og nye bekendtskaber. Herligt – jeg synes det er fantastisk og jeg glædes ved, at jeg skubbede mig selv ud over den kant for et par år siden. Jeg har før skrevet her på bloggen, at jeg rent privat faktisk er lidt genert og tilbageholdende i større forsamlinger, men arbejdet som sælger har virkelig givet mig noget på den konto. Jeg er stadig genert, men er blevet så meget bedre til at kaste mig ud i at møde nye mennesker.
Presset har langt fra lagt sig …. jeg er jo kun lige begyndt på denne sæson og noget tyder på, at jeg får delvist ret ift dette indlæg. Lad os nu se – der er lang vej endnu som sagt. Jeg har masser af indlæg i ærmet til jer – skal bare lige finde tiden til at skrive dem, ha ha 🙂 men som I kan se på billedet, så har jeg investeret i en ny telefon. Jeg gik all in og købte en iPhone 6plus! Den er tilpas stor til, at jeg rent faktisk kan blogge fra den, så måske kan jeg opdatere lidt flittigere, for den tager egentlig super fine billeder også.

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

Hvad med jer – hvad har I lavet den seneste tid? Hav en fantastisk uge! 🙂

4 Comments