Livet er en fest,  Rejser og ture

Hverdagsglimt & Sommerferien er i hus


(source)

Ah, det er så fantastisk! Sommerferien er simpelthen bestilt og nu er der bare tilbage at arbejde lidt på den der bikini-mave, lave begrænset pakkeliste og ellers bare glæde sig. Vi skal for første gang til Bulgarien – sol, strand, vand, pool, afslapning og gode venner, som vi skal rejse med for første gang, men som er jeg stensikker på bliver en succes!
Selv om min blog i overvejende grad handler om mode, så har jeg fået mere lyst til at dele mindre og større ting udenfor modekategorierne med jer. Indimellem er det rart at lufte emner eller blot fortælle om ting, som er udfordrende eller bare gør mig glad – jeg vil kalde kategorien for indlæggene “hverdagsglimt”, da det er det de er 🙂

SÃ… hey – hvis nogle af jer har været i Bulgarien (og her snakker vi altså ikke Sunny Beach, selv om det sikkert også er sjovt) på sådan en almindelig badeferie, så fortæl endelig i en kommentar 🙂 Vi skal være i Obzor. Og hvad med jer …. har I bestilt rejse?

Læs også:  Out of Office

13 Comments

 • Bolize

  Jeps … Espana, Madrid her 🙂 Og er da helt sikker på at Bulgarien er lækker – har hørt rigtig meget godt om det 🙂

  • Karin

   Hvor sjovt Bolize ……. Der skal vi også ned …..er det mon samtidigt ? ……vi rejser 23 april

 • Heidi

  Åhhhh hvor lækkert, jeg var i Bulgarien for en del år siden, 7 år tror jeg. I Albena, super fedt sted med små børn. Og så var det billigt og varmt og helt fantastisk. Kunne sagtens tage turen derned igen. Turen for os går til svigermekanikken i Holland, hvor vi ikke har holdt sommerferie siden den ældste var 1 år, og nu fylder han 9.

 • NInaE

  Haha sunny beach. Har aaldrig været der og har svært ved at forestille mig at jeg nogensinde ville i nærheden af det. 😉 Men ellers har jeg hørt gode ting om bulgarien. Hovedsagligt pga. priserne og vejret.
  Vi har ikke bestilt sommerferie endnu. Vi satser på en afbudsrejse. Det sidste år har jeg været på 2 afbudsrejser til omkring 2000 stykket. Det er helt sikkert en succes hvis man holder øjene åbne op til og mere end en uges ferie hvis man er kræsen med destinationen. Vi kigger på Malta, Mallorca og Grækenland i år tror jeg. 😀 Gerne med halvpension da vi begge er på SU og ikke interesseret i et budget der løber løbst. 😀

 • Karen

  Nope, ikke sommer, men påskeferie.

  Vi er jo nogen, der står foran en opgradering til version 4.0 ;-), og da jeg skal køre rigtig mange selskaber i foråret, så giiiiiider jeg ikke holde fest selv. Så Kejseren, Gemalen og jeg smutter til Antalya til påske, til 5 *hotel, pools og strand, wellness til mor og minus arbejde i en uge. Aaaaaaaahhhhhh!

  Der ser da dejligt ud der på det billede. Måske man sku’ overveje det?

  Jeg har intet imod, du deler alt fra tasker til ture – inspiration er jo inspiration, uagtet hvor det kommer fra…

  God tur, når den tid kommer.

  Kh

 • Metteline

  Ser skønt ud 🙂 Har ikke bestilt sommerferie; tror, den kommer til at stå på teltferie med mand og unger – det er meget hyggeligt, hvis vejret er godt! Er netop kommet hjem fra 3 uger i Thailand, det har været SÅ skønt. Kombi af by (Bangkok) og strand (Koh Samui) og skønt nærvær og afslapning. Det er skønt at have en rejse at se frem til – nyd planlægningen 🙂

 • Karin

  Yes …..først en mini-forårsferie til Madrid i april og så et flodkrydstogt til sommer …..glæder os

 • Lullumut

  Det lyder dejligt med en strand ferie med venner 🙂 Og ja, hvis endelig nogle flere hverdagsglimt 🙂
  Jeg skal selv til New York med min kæreste. Vi har ikke bestilt endnu, da jeg venter på uge bekræftelse fra mit job. Men så snart vi har den, booker vi 🙂

 • Sascha

  Jeg glæder mig til flere ‘Hverdagsglimt’. Det er også sådanne historier som gør en blog mere personlig.

  Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med tips til Bulgarien. Jeg skal selv til USA i 3 uger til maj

 • Karina

  Jamen vi har da simpelthen været på ferie i Obzor 2 gange. Har ikke så mange erfaringer med sightseeing jeg kan dele med dig – for det har vi ikke rigtig brugt. Vi har begge gange boet på et lejlighedsresort som havde det hele. Strand, masser af pools, spisested, købmand, legepladser og det hele. Så vi har bare nydt det helt helt fantastiske vejt, varmen og det skønne hav. GLÆD dig!!! 🙂

 • Iben

  Ser skønt ud.
  Vi tager 10 dage til kreta.
  Var der sidste år og har booket samme hotel igen.
  Stor 3 værelses, 50 kvm terasse med havudsigt. Bor på stranden men 200 meter op af gaden støder man på hovedgaden med butikker og spisesteder.
  Lille hotel men men super personale.
  Glæder mig til vi rejser i uge 28 og 29 🙂