Min stil,  Shopping og Inspiration

Sort, sort og mere sort

Black SwanNederdelen er fra Epoque/ Edith & Ella, sweatshirt og blondetop er fra Black Swan og støvler fra Vagabond

Ja, jeg kan jo nok ikke løbe fra at størstedelen af mit tøj er sort 🙂 Men til gengæld forsøger jeg altid at kombinere, så der alligevel sker lidt i outfittet – lyset spejler sig fx anderledes i jersey end i læder og dermed opstår der da lidt nuancer! Og har vist fået min lille yndlings-accessory med på det ene billede: min franske ven, Frida som jeg egentlig ikke får vist nok på bloggen. Hun er søøøøøøøø’ 😀
I dag er det bare afslapning med mine forældre og mini. Næste uge bliver lidt tough arbejdsmæssigt, så det er godt at lade lidt op. Nyd søndagen rigtig meget – jeg når måske at tjekke ind med endnu et indlæg senere. Skal I lave noget hyggeligt eller spændende?

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

One Comment