Louis Vuitton,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Peplum & Jeans

Designers Remix Peplum C

Der er mange ting, som jeg synes jeg har ret godt styr på ordensmæssigt. Er nok lidt af et ordensmenneske (dog med bunker…. er samtidig bunkemenneske, så bliver simpelthen uglad, hvis ikke der er mindst et par bunker hist og her) . En af de to, som jeg imidlertid ikke er specielt god til, er at have orden på mine billeder til bloggen. Eller det vil sige, at jeg glemmer at tømme mine kort ofte nok, så nogle gange smutter der altså et eller andet, som jeg faktisk havde tænkt skulle være indlæg. Deriblandt dette outfit, som jeg burde have vist for 200 år siden, da jeg rent faktisk købte blusen.

Designers Remix er et af mine yndlingsmærker, det ved I, og derfor går jeg som regel også pænt shopamok, når de starter udsalg, for der er så mange styles, som er klassiske og som sagtens kan indgå i garderoben år efter år. Denne bluse havde jeg sukket efter længe, men dels var den lige i overkanten til budgettet og dels blev den ved med at være udsolgt i medium. Large ville være for stor, small for lille og en dag ved et tilfælde opdagede jeg, at den var på lager i min størrelse og til en virkelig virkelig god pris. Tror nok lige det sagde haps 🙂 Og her er den så …. så fin og enkel, synes jeg og alligevel anderledes og med et tvist. Jeans er fra Black Swan og er totalt yndlings.

Top fra Designers Remix, jeans fra Black Swan

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Mine indkøb til et blødt efterår

10 Comments

 • Anne Schmidt - WhatWhenWhere

  Gid jeg kunne gå med Peplum… men jeg er alt for tynd og langlivet og har alt for lille barm til at jeg kan bære det. Jeg ser desværre bare mega fæl ud i Peplum. Men du tværtimod ser super skøn og dejlig ud. Og ja, Designers Remix laver bare fine ting. 🙂
  Anne

  • malsen

   Jeg troede egentlig heller ikke peplum ville være god til mig, men den her er fin 🙂
   Så er du til gengæld læks i så meget andet, søde 🙂

 • Bolize

  Den klæder dig også bare så godt 🙂 Og ja, Black Swan jeans’ene er også totalt yndlings her … de er SÅ lækre 🙂

 • Ann

  uha de jeans frister… wauv du ser godt ud… blusen er også lige mig…

  Hvordan er jeans’ne i størrelsen?

  • malsen

   Tusind tak Ann 🙂
   Jeans kan kun anbefales. De er smørbløde og sidder bare godt på stort set alle. Du skal gå én størrelse ned … De er lidt til den store side 🙂

 • Lullumut

  Den er godt nok pæn til dig 🙂 Jeg er selv glad for peplum og havde en peplum top på i går. Jeansne sidder kanon godt på dig. Er også så glad for mine 🙂

  • malsen

   Mange tak 🙂 jeg har faktisk tumblet mine jeans for at de skulle sidde bedre til og det hjalp!

 • Trins

  Jeg nappede også den bluse på udsalg. Havde også luret på den indenda. Manglede den ikke lige, så jeg ville vente til udsalget – med held! 🙂
  Jeg synes at den er i den lidt for tykke ende til sommer, men jeg regner med at grov-bruge den til efteråret igen.