Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Emilie Hagen Clover

Emilie hagen cloverMit ubetingede yndlingssymbol er en firkløver og jeg drømmer om at få en helt særlig tatovering, hvor lige præcis denne form indgår. Der er da også flere ting i mit hjem med den fine figur og også i min smykkesamling. De nyeste er disse fra Line & Jo, men der er også charm fra Juicy Couture sammen med en Louis Vuitton taske, barselssmykke fra Pandora, cardigan fra Style Butler og en generel fascination af lykkesymboler.

Emilie Hagen, hvis smykker jeg ved flere lejligheder har været ret så betaget af og også har skrevet om, har lavet en fin fin fin halskæde, som jeg er på nippet til at sige, at jeg simpelthen bliver nødt til at eje på et tidspunkt. Den er rå i kanterne og på den måde knap så nuttet som firkløvere ellers godt kan være pga af deres buttede form. Kan også godt lide at kæden er kort, så den kommer til at sidde ret højt oppe i halsen. Perfekt til sommerkjole for at tilføre en lille detalje. Er den ikke fin? Fås I sølv her og i guld her.

Nyder I vejret? Det gør jeg! Jeg har stort set kun været inde for at skrive dette indlæg og så for at lave mere kaffe! 😀 Resten af dagen er også bare hyggelig … vi tænder grillen, rister nogle pøller og sidder ude så længe vi overhovedet kan. Fantastisk. Jeg har en konkurrence i ærmet til jer – satser på at den rammer bloggen enten i aften eller til de morgenfriske i morgen tidlig. GLÆD jer – den er læks.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

4 Comments

 • Bolize

  Jeg er jo ikke så vild med halskæder generelt, men jeg må sige, at denne guldfirkløver “går rent ind” 🙂 Nok fordi – som du skriver – at den ikke er så “finpudset” … jo tak, vejret nydes i fulde drag … dejligt at sommeren endelig har indfundet sig ♥

  • malsen

   Lige præcis! Den er rå i sit udtryk hvilket gør den alt andet end pussenusset ❤️

 • Mia C Andersen

  Ihhhh.. Så fin. Det er sjældent at jeg falder med et brag, men den halskæde der.. <3