Skønhed

VIND John Frieda produkter til dit hår!

Der er ingen tvivl om, at den kommende sæson er ekstra hård ved vores hår og derfor er det virkelig vigtigt med god pleje. Samtidig bruger mange af os jo dagligt en varmestyler og det slider altså også på vores lokker. Derfor er det en fornøjelse at kunne glæde en af jer med en herlig pakke med sundere hår.
John Frieda specialiserer sig i at lave tilpassede serier til håret, så hvad enten du er lys (naturlig eller farvet som jeg), har brug for at få dit hår til at opføre sig bedre og undgå at det frizzer eller sidst men ikke mindst har brug for at give dit hår den kærligste hånd, fordi det bare er blevet slidt og træt, så er det muligt at få serien der passer akkurat til det. Faktisk findes der også serier til mørkt hår, mere volumen og rødt hår, men i denne konkurrence bliver det altså muligt at vælge imellem tre pakker: Sheer Blonde, Frizz Ease eller Full Repair. Se mere under billedet.

John Frieda

1. Pakken til det lyse hår, Sheer Blonde, indeholder: Go Blonder shampoo og balsam, som lysner håret let og som samtidig plejer nænsomt. Derudover får vinderen også Oil Elixir, som indeholder argan og solsikkeolie for at pleje hårets træthedstegn og som forhindrer udtørrring. Den er fantastisk … er helt vild med den selv. Til sidst er der også en Hair Repair Treatment som kan bruges enten som en hurtig kur flere gange om ugen eller én gang om ugen som maske, hvor man lader den sidde lidt længere. Den efterlader håret vildt blødt men ikke “fe-agtigt”, som nogle masker gør. Jeg bruger den personligt oftest som hurtigkur to gange om ugen. Se mere om hele serien her og det meste kan købes hos Matas.

Læs også:  4 plejetips til læber forud for vintermånederne

2. Pakken til anti-frizz, Frizz Ease, indeholder: Vinderen får Hydrating shampoo og balsam, samt hårmaske, hårserum og den virkelig gode 3 dages kur “3-days-straight”, som sørger for glat og u-frizzet hår i … ja… 3 dage 🙂 Hemmeligheden ligger i en formel med keratin, som sætter sig på håret og sørger for at indkapsle på den gode måde, så håret holder sig glat og blankt. Rigtig mange mennesker oplever at håret ændrer sig ved temperaturforskelle og håret kommer til at virke uregerligt. Lige præcis dette er denne serie med til at afbalancere, så man får gode hårdage trods skiftende vejr. Det meste kan købes hos Matas.

3. Pakken til ekstra pleje, Full Repair, indeholder: Denne serie er til hår som trænger til den kærligste hånd. Måske bruges der meget ofte varmebehandling, måske er håret farvet rigtig ofte, måske er det tørt, trist, mangler glans osv. Repair går ind og reparerer håret med nye aktive stoffer, så det ved vedvarende brug igen bliver sundere, glattere, tykkere at se på. Vinderen får alle produkter i serien, som rummer Hydrate + Rescue shampoo og balsam, samt en særlig lille børste med plejestoffer som tæmmer uregerlige hår og sidst men ikke mindst en fantastisk Repairing Oil Elixir med Inca Inchi Oil, som er små 50 gange mere rig på omega-3 end Argan. Virkelig guf-guffeluf!
Det meste kan købes hos Matas.

Hvordan du så vinder sådan en pakke med John Frieda herligheder? 🙂
Skriv en kommentar, hvor du nævner, hvilken serie du ønsker dig og gør det inden d. 25. maj, hvorefter vinderen udtrækkes.
Det er intet krav, men jeg håber at du måske vil støtte bloggens synlighed ved fx at følge på Bloglovin’, Facebook og/ eller Instagram. <3

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

 

STORT TILLYKKE til Rikke Holm! Rikke har ønsket sig serien til Blond hår og har modtaget en mail fra mig 🙂

 

Rigtig meget held og lykke 🙂

131 Comments