Skønhed

Sally Hansen Miracle Gel – Pink påskenegle

Pink nails sally hansen miracle gel
Der er ikke noget jeg hellere ville end at kunne afse tid til at få neglene ordnet “i byen” med gelé og hele balladen, men kalenderen rummer desværre ikke tid til det lige nu. Egentlig vil jeg også hellere selv lave mine negle omend det ofte er ud på de sene timer, at jeg får det gjort. Tidligere kunne jeg skifte neglelak 3-4 gange om ugen, men nu er jeg heldig, hvis jeg når det én gang om ugen. Det sætter faktisk lidt krav til både lak og efterbehandling (base- og top coat) og jeg har været en del forskellige løsninger igennem. Er vanvittig glad for min Dior Gel top coat, men den er dyr, så har ledt efter et lidt billigere og ligeså holdbart produkt. Et Voila! Sally Hansen Miracle Gel works like a charm. Den er mindst lige så god som Diors og faktisk en smule nemmere at arbejde med. Diors er “tung” og man skal holde tungen lige i munden for ikke at komme til at fordele for lidt/ for meget på neglen. Denne er nemmere og fordeler sig af sig selv. Diors lægger så til gengæld et lidt tykkere lag på og man får måske mere følelsen af at det er en shellac, selv om det ikke er det.
Jeg har lyserød-mani i øjeblikket. Elsker jo lyserødt og i bølger kommer det mere til udtryk end på andre tidspunkter. Lige nu er jeg i lyserødt lune og derfor er det helt rigtigt at neglene er lyserøde. Selvfølgelig 🙂 Jeg kan godt lide den lidt sorbet-agtige farve, som er uden metallic – det giver et rent farvelook og er vildt fint til lys vinterhud og sort tøj 😛

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

Tippet er hermed givet videre, så hvis man gerne vil have gelé-looket på sine negle er disse fra Sally Hansen i hvert fald ganske gode at investere i. Fås mange steder – bl.a. i Matas. Den pink jeg har på er Pinky Rings og så topcoaten ovenpå.

 

Neglelakkerne er testprodukter

 

 

3 Comments