Skønhed

3 af mine beautyfavoritter: Bedste rens, farvetoner og solpudder

tre favoritter april Bioderma Garnier miracle sensai solpudder

Soldagene bliver varmere, sommeren nærmer sig. Du genkender sikkert tankerne om, hvorvidt du har, hvad du skal bruge til sommerens outfits. Hvad skal købes? Hvad skal smides væk? Kan sandalerne holde en tur mere eller er det ok at købe nye?

Faktisk er det ikke kun min garderobe, som ændrer sig, når sommeren kommer – det er også mine beauty-rutiner. Jeg bruger væsentlig mere makeup om vinteren, fordi min hud bare ikke er ligeså pæn. Foundation, concealere og hvad ved jeg. I de varmere måneder, bruger jeg til gengæld næsten ingenting. Langt de fleste dage er det bare lidt mascara/ eyeliner, en solpudder og måske lidt concealer og en lipgloss, for jeg er heldig at min hud bliver ret pæn om sommeren (måske med undtagelse af alle fregnerne … damn der er mange og en enkelt solskade på overlæben, som nogle gange minder om et halvt overskæg. Pænt). Tidligere brugte jeg kun Elizabeth Ardens solpudder (Sun Goddess) , men nu har jeg fundet Designing Duo, som en endnu pænere og lidt mindre fremtrædende en. Den er fra Sensai og changerer smukt i to farver, som man kan mikse ift hvor meget sol man allerede har fået i ansigtet. Der er små guldshimmerstykker i, som giver huden sådan et fint og eksklusivt skær. Virkelig smuk!

Til at rense af vil jeg gerne anbefale Bioderma Sensibio h2o rens, som netop er blevet lanceret i DK. Jeg tror muligvis det er den mildeste (og billigste) rens jeg nogensinde har prøvet og den efterlader huden så fin og ren. Man skal bruge lidt mere end normalt synes jeg, men til gengæld er den jo så prisvenlig at det vist ikke vælter budgettet.

Læs også:  Guide til de 4 bedste foundations og en matterende base; en ærlig anmeldelse

Sidst, men ikke mindst, så har jeg prøvet Garniers “Miracle Skin Cream”, som jeg var ret så forundret over. Jeg havde, helt ærligt, slet ikke fidus til den og tænkte lidt, at det var sådan en “Dr. Phil creme” … du ved … “bliv fikset på 5 minutter, glamour glamour”-agtig, men at den i virkeligheden mest bare var til dem, som falder for den slags tricks – Magi på tube. Arhj …. host, nå men jeg tager det så bare tilbage ikke, for den er saftsuseme spændende! Der er ingen tvivl om, at den jævner, udglatter og blender, så man (sgu’) får en mere ensartet hud! Der er heller ikke noget med at den tørrer underligt ind, når den har siddet lidt. Tværtimod, så bliver huden faktisk endnu pænere, når cremen har “sat sig”. Man kan sagtens nøjes med den, hvis man har en relativ pæn hud i forvejen og ellers kan der snildt lægges foundation ovenpå. Brug dog altid creme under den, synes jeg. Jeg kommer til at tømme et par tuber af den hen over sommeren, for den giver lige nøjagtig det jeg har brug for de næste mange måneder: en solkysset, pæn, jævnt tonet ansigtshud, som samtidig er velplejet.

SÃ… – tre nye favoritter på min hylde herhjemme! Mon du kender dem i forvejen eller har du selv nogle favoritter, som du vil dele? 🙂

Produkterne er venligst lånt til test

2 Comments

%d bloggers like this: