Ønskelisten,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Essie Repstyle

essie_blue_snake 395024_10151291973547485_113844386_n-650x310 Essie-Repstle-Magnetic-Collection essie_repstyle_collectionSwatch er fra denne blog.

Der er 365 dage på et år, hvilket i princippet efterlader mulighed for at teste hele 365 neglelakker forudsat at alle skal holde én dag …. hvis man ellers havde tid, vel at mærke 😀 Engang havde jeg tid til at skifte lak mindst 3 gange om ugen, men indrømmet, så er det nu mere reglen end undtagelsen, hvis jeg får 2 forskellige på på én uge. Anyway, så er jeg altså lidt begejstret for de der Repstyle-lakker fra Essie! Det ser da vildt cool ud …. kunne i hvert fald godt tænke mig at prøve det af. Er der nogen af jer der allerede har forsøgt jer med dem?

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

8 Comments

 • Mette Richter

  Jeg har ikke selv prøvet det. Men har en veninde som har og hun siger det er mega cool OG at det virker. Så har da selv overvejet at købe en. Tror jeg er mest vild med SNAKE RATTLE AND ROLL.

 • Tine Lildballe

  Jeg har en enkelt – snake, rattle and roll – købt i udlandet sidste år. Og ja, det virker og giver et fedt resultat, men hold op hvor er det svært at gå til at lykkes i starten! Som med alle magnetlakker kræver det hurtighed, men man skal også være virkelig rolig på hånden, for magneten mangler den der lille dut, som gør, at man får den i den rigtige afstand fra neglen. Jeg ender tit med at ramme neglen, eller at mønstret kun kommer lige midt på neglen, ikke ude i siderne. MEN! Når det lykkes, er det super flot 🙂

 • CamillaMB

  Jeg har prøvet – og kan simpelthen ikke få det til at fungerer. Der kommer INTET mønster i lakken (og har prøvet 3 gange nu). Vil meget gerne høre nærmere, hvis du får testet dem.

 • Cfashion

  Jeg har heller ikke prøvet dem, men ville gerne 🙂
  Jeg havde en tysklærer i folkeskolen hun havde ny neglelak på hver dag, og hun havde hus, mand, to hunde og tre børn – fatter ikke hvordan hun havde tid til det 😉
  /Camilla

 • Viveca

  Har den selvsamme farve som på første billede! Den er enormt smuk, selv uden at bruge magneteffekten. Det er også ret nemt, når man først får grejet, hvordan man anvender den, og så tørrer den utrolig hurtigt.
  Det eneste minus er, at det godt kan blive noget á la quilt effekt fremfor reptilprint, men det er stadig enormt pænt 🙂

  • Viveca

   Kan se på nogle af de andre kommentarer, at den måske ikke er lige nem for alle. Skal jeg lave en video/tage nogle billeder, når jeg nu er i besiddelse af farven? 🙂