Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Duepunti diamantsilikonearmbånd

Duepunti
Jeg elsker instagram! Synes der er så meget fin inspiration at hente og jeg opdager rigtig tit ting, som jeg givetvis aldrig ville have set, hvis ikke det var for IG.
Måske kender I allerede Duepunti ringe og armbånd, men jeg gjorde ikke og mit lyserøde pigehjerte bankede lidt hurtigere, da jeg så især den farve armbånd med den smukke lille diamant på. Det mintgrønne, som er her, er absolut heller ikke dårligt og det sorte giver jo sig selv. Ville kombinere dem med noget mere råt for at skabe en kontrast eller også ville jeg bære det helt alene for det enkle udtryk. Materialet er simpelthen blot silikone, men med den fine diamant på bliver det så pænt, synes jeg. Man kan også få ringe, hvilket kunne være sødt, hvis man måske havde to-tre stykker på samtidig.

Kendte I godt til dem i forvejen? 🙂

Find mig på instagram: @malsen

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

12 Comments

 • Malene

  Hej 🙂
  Vil lige benytte den fine nye forside til at kommentere din blog. Jeg har længe været skabslæser, men er for begejstret til at være stille længere. Den korte version er, at jeg ÆLSKER din blog- den lidt længere er, at blandingen af outfits, inspiration, tests, sproget og sikkert meget andet jeg har glemt, gør den til total yndlingsblog 🙂 kh Malene

  • malsen

   Malene, du aner ikke hvor dejligt det er at få sådan en kommentar – tusind tusind tak! 🙂 Jeg håber du fremover har lyst til at skrive et lille pip indimellem.

 • Sascha

  Nuui hvor er den fin din nye header 🙂
  Det er et helt vildt godt billede!

  Armbåndene er ikke lige mig – jeg tror det er det billige materiale mod en dyr sten.
  Jeg kan godt se kontrasten i idéen men den falder ikke umiddelbart i min smag.
  Fine farver dog 🙂

  • malsen

   Tusind tak, Sascha – hvor er det dejligt du kan lide den 🙂

   Jeg tænker også at armbåndene klart vil være finest sammen med noget “tungere”, som kan fungere som modvægt.

 • Bolize

  Flot ny header :-)) Den kan jeg rigtig godt lide ♥
  Kendte ikke disse armbånd – der er ret fine.