Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Et nyt smykkecrush

Så er det sørme mandag igen … virkelig intelligent iagttagelse, men jeg synes ugerne løber afsted. Har I det ligesådan? Spottede indtil flere nissedekorationer i butikkerne i sidste uge og pludselig gik det op for mig, at det snart er jul. Julen er jeg vild med, men jeg er sgu’tte så vild med følelsen af, at det næsten lige har været! 🙂
Denne uge byder på to virkelig storartede ting. For det første kommer min skønne blogpartner-in-crime hjem og for det andet får jeg mulighed for at være sammen med hende både onsdag og torsdag, hvor vi skal rundt og hilse på i forbindelse med pressedagene, så det er simpelthen bare fantastisk! Glæder mig så meget.
I sidste uge tog jeg lidt forskud på hyggen og besøgte Connect Communication i forbindelse med nogle blog-relaterede ting (det var jo det der med, at det snart var jul, ikk…) og der spottede jeg lige nogle smykker, som jeg ikke tidligere har set, når jeg har været der. Hold nu op, de er fine! De er fra Louise Eeg (hende der laver de fine rokkeskindssager, som Guapizimo har skrevet en del om) – jeg er dybt forelsket i alle ting i fokus på billedet! Ringen og armbåndet især. Hej ønskeliste! Og så var det pludselig slet ikke så tosset alligevel, at det snart er jul 🙂
Ringen fås her, men de andre ting er endnu ikke online i webshoppen. Er de ikke smukke de smykker?

Louise Eeg smykker

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

5 Comments