Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Dyrberg Kern Robinia

Dyrberg Kern Robinia
Når vi er rundt til pressedage, er det ikke kun næste sæson som vi kigger på – ofte er smykker, ure mm. nemlig ikke så sæsonprægede som tøj og sko er det og derfor vil man kunne finde det meste i handlen allerede. Farligt, når man så forelsker sig, for så er det liiidt nemmere at gå hjem og klikke det hjem efterfølgende 😉
Et af de smykker, som jeg forelskede mig allermest i er fra danske Dyrberg Kern. Det er denne ring med navnet “Robinia”, som er så smuk og enkel, selv om den samtidig skinner og stråler om kap med solen. Man kan få den i gunmetal, sølv og guld og den koster mellem 649,- og 699,- afhængig af materialet (fås fx her). Jeg synes alle tre metaller er virkelig smukke, men gunmetal og sølv, som jeg har på her på billedet, er mine favoritter.
I morgen skal jeg faktisk til et lille arrangement hos Dyrberg Kern – glæder mig virkelig meget, for mærket har så meget smukt at byde på. Jeg har da også flere ringe og armbånd derfra allerede, men Robinia her må altså også flytte ind på et tidspunkt. Se den lige med sommerbrune hænderm en clutch og en fin maxikjole. Helloooow, sommerfest.

PS: Jeg roder stadig med bloggens design og det driller mig! Grrr…. Så hvis I synes tingene hopper lidt rundt, så er det ikke jeres skærm eller noget den er gal med, så er det bare fordi jeg finder på 😀
Jeg tror faktisk jeg benytter chancen til at lave en del om herinde. Change is gooood….. sometimes? 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

8 Comments