Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

En lille smykke-craving og lidt om i dag

zol ring

Da jeg for lidt tid siden var rundt til pressedage, var der faktisk en del, som jeg rigtig gerne ville have fingrene i. Desværre må man jo vente et halvt års tid med det meste, men denne ring fra Zöl kan man allerede købe. Jeg har allerede en ring fra Zöl, som jeg købte for nogle måneder siden og jeg synes de ville være så fine sammen. Er vild med de spidse former og at ringen alligevel er enkel. Ku’ godt, ku’ jeg! 😀 Priserne er jo heller ikke så allerværst, så overvejer stærkt om det skulle være en lille junigave til mig selv. (I kender godt junigaver ikke? Dem skal man da ha’ … he he….lissom majgaver, juligaver osv. Der findes en for alle måneder – okay, undskyldninger har jeg nok af, men fin det er den).
Min anden ring er i øvrigt to der er sat sammen fra Pandora … jeg viste dem også her.

Dagen i dag går i Kbh. Jeg har været inde og se lidt på Ilse Jacobsens fine sager (og forelsket mig i mindst 10 maxikjoler), spist frokost med sødeste Mette og lige nu er vi til event hos Lactocare. Jeg skal om lidt nå et smut i LV – der er en taske og et par sko, som jeg håber at kunne se live, men jeg vil også bare gerne lige snuse læderduften til mig, drikke et lille glas bobler og måske blive forelsket i noget jeg har overset. Det er sket et par gange før 😀 Har faktisk kig på et par virkelig fede solbriller fra Louis Vuitton, som jeg godt kunne finde på at købe. Bum! Vi ser på det 😛

Læs også:  Regnbuesmykker til alle sommerkjolerne og en skøn rabatkode med 40%!

Nyd fredagen! Håber den er fantastisk hvor I er 🙂

4 Comments