Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Black Swan Top ti kommende kollektion

Vanen tro, kommer jeg her med mit bud på 10 top-styles fra Black Swan’s kommende kollektion, som frigives hos os konsulenter d. 5. februar. Faktisk er der 11 med, da jeg besluttede at tørklædet kunne komme med som en accessory! Faktum er, at det var ski’ svært at sortere i alle de gode styles og derfor endte jeg altså på 11. Overblikket her er, hvad jeg umiddelbart tror jeg komme til at sælge en masse af.
Derudover har jeg en collage “i ærmet” med yderligere 5 styles, som er “i banken” og som jeg tror næsten lige så meget på. Den kommer om nogle dage 🙂

Selve kollektionen har en bred vifte af wearable, cool, casual og ikke mindst kombinerbare styles, hvilket også er det jeg oplever, at kunderne ude i landet tiltrækkes rigtig meget af. Det er ofte, at vi snakker “sæt”, når jeg er ude og holde shoppe-events … altså: “Hvad kan gå med den her, og den her eller hvad får jeg mest nytte af til både hverdag og fest?” og på den måde er jeg tit med til at vælge ud – både ift det jeg har set kvinderne prøve, men også det som jeg synes kan kombineres med mest. Denne collage læner sig da også op ad lige netop det udgangspunkt – nemlig, at tingene kan kombineres, er tilpas basis og kan bruges i flere sammenhænge.
Mine bud på top-sellerter er:

black swan top ti ss14
1. Den smukke Darlene jersey dress er i to lag … en fast underkjole og en transparent fin yderkjole med smuk struktur. Den perfekte sommerkjole, som kan bruges i alle temperaturer blot tilbehøret ændres. Fungerer med alt fra stiletter til biker boots (690 kr.)

2. Musthave, så’ det sagt! Super cool kviltet bomber, Delhi, med fede kontraster. Kan både bruges som indejakke nu eller udejakke senere. Om man styler med bukser, nederdel, kjole forbliver den lækker og udseendet/ snittet på den er eksklusivt udformet (590 kr.)

3. Jeg har personligt savnet den hvide tee fra BS og denne model kombinerer det underspillede og det larmende i form af en firkant med det trendy zebraprint, men akkurat afgrænset så zebraprintet ikke “overtager” looket totalt. Forestiller mig, at de som godt kan lide dyreprint i små mængder, vil elske denne Deleila t-shirt (250 kr.)

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

4. Den draperede Denver nederdel er efterhånden typemæssigt blevet en klassiker i manges garderobe og den er trendy som bare pokker stadigvæk. Mine yndlingsting i min egen garderobe er faktisk lige præcis dem, som svinger mellem at være klassikere og trendy og på den måde er stensikre vindere sæson efter sæson. I denne kollektion er den mørkegrå, hvilket bryder det sorte rigtig fint og matcher det cool dyreprint uden at blive for hårdt. Også denne style kan bruges både til hverdag og fest og kan dresses op og ned efter smag og behag (390 kr.)

5. I hver kollektion er der et eller flere cool tørklæder og denne er ingen undtagelse. Det smukke print på Dune tørklædet kommer til at gøre sig perfekt, hvadenten det er som pynt eller for at holde køligheden væk fra halsen eller de bare sommerskuldre senere hen. Printet er tilpas markant til at man lægger mærke til det, men samtidig tilpas diskret til at det blender ind med virkelig mange outfitkombinationer (350 kr)

6. Blondetoppen Camisa er en genganger fra sidste sæson og jeg har taget den med, fordi jeg ikke har tal på, hvor meget jeg har brugt min egen. Udenpå, indeni, som kontrast, som detalje, som det feminine islæt osv osv. Den er ganske simpelthen genial og har en super længde (290 kr.)

7. Toppen Drone er en eksklusiv viskosetop, som kan opgradere et outfit til at blive lige lidt mere lux, lidt mere elegant. Kombineret med fx blondetoppen eller bare alene med bomberen over eller som den favorit man hiver ned af bøjlestangen gang på gang, spår jeg at den bliver et hit uden at den behøver ret mange flere ord med på vejen (350 kr.)

8. Siden Black Swan startede, har der været en jumpsuit med i kollektionerne  – denne gang er der hele to … i to forskellige materialekvaliteter og med to forskellige snit. Jeg har valgt den mere festlige, hvis man kan sige det sådan. Denne Diva jumpsuit har nemlig dyb udskæring foran og er i fast stof med flatterende ærmer og god længde på benene. Den dybe udskæring er nøgledetaljen i denne style og kan udfordres ved enten at sætte en blondetop under eller ved at sætte en farvet basistop under (790,-)

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

9. Der er en masse nye lækre bukser med i den nye kollektion og jeg kom virkelig på arbejde i forhold til, hvilke jeg skulle vælge ud. Mine egne yndlingsbukser fra sidste kollektion Concorde fortsætter og dem kan jeg ikke anbefale nok, men her har jeg valgt tre nye styles ud. De sorte Dee sweatpants er intet mindre end geniale med den fede lynlåsdetalje. Den detalje gør dem lige lidt mere lækre end en helt plain sweatbuks og vil kunne spille sammen med toppe, bluser, sweatshirts, jakker …. ja, praktisk talt ALT som er i kollektionen næsten. Virkelig musthave (550 kr)

10. Jeans er noget af det, som designerne er virkelig dygtige til – spørg bare alle de mange kvinder, som har opdaget at deres mås, ben og hvad ved jeg ser så gode ud i BS-jeans. Snittet er flatterende til langt de fleste kropsbygninger og er gode i kvaliteten ligeså. Den nye Diamond Slim i fed blå vask er både funtionel og pæn. Qua detaljerne kan de bruges til både den casual fest og i hverdagen – igen afhængig af, hvilke accessories, som man sætter til. Alt for cool med wedges, espadrillos, ankelstøvler og stiletter jo! (690 kr.)

11. Zebrabukserne Delphine er denne kollektions arvtager på sidste kollektions totalt udsolgte leopardbukser – samme snit, samme lækre kvalitet bare med nyt print. Endnu et musthave, som jeg i hvert fald skynder mig at hapse selv. Har praktisk talt boet i leopardbasserne (490 kr.)

Og således blev det til et overblik over alt på collagen – som sagt, så er der ikke plads til det hele og derfor vil jeg anbefale at man melder sig ind i min Black Swan gruppe på FB, hvor der er hele kataloger, lookbookbilleder, prislister og meget mere – find gruppen lige her.

Husk også at der er masser af muligheder for at bestille tøjet gennem mig (jeg kører de første tre uger uden at webshoppen er med!) – enten kan du booke et party, komme og se herlighederne hos mig eller bestille via mail/telefon. mail: malsendk@gmail.com

8 Comments