Shopping og Inspiration,  Skønhed

How to: Eyeliners

Den anden morgen lyttede jeg til The Voice i radioen og den ene af de to (mandlige) værter var godt i gang med at blive sminket efter alle kunstens ss14-regler! Han tog det pænt ind til han skulle have vokset brystet, ha ha 🙂
En af de ting, som der blev talt meget om, var eyeliners og om, hvordan der trendmæssigt er ret frie tøjler lige nu – dog underholdt makeupartisten med, at hvid er en af de helt store øjenmakeupfarver i denne sæson og at man med fordel kan investere i en hvid eyeliner og en hvid øjenskygge. Ah, not gonna happen for mig, tænkte jeg, men det kan da helt sikkert se godt ud på andre. Jeg er ret konservativ ift. min makeup og er nærmest uniformel. Min grundmakeup er der nok ikke rykket ret meget ved de sidste 10 år (udover at produkterne er skiftet ud med andre navne måske) og det eneste jeg engang imellem eksperimenterer lidt med er eyeliners. Mørke vel at mærke. Og slet ikke så vildt som det hun har lavet. Og så kan jeg da godt bruge lidt mørkere skygger/ smokey eye looket til fest.
Eyelineren kan imidlertid gøre ret meget for at skifte et look, synes jeg og derfor tænkte jeg, at jeg ville sætte lidt fokus på den i et indlæg. Jeg bruger oftest cat eye-looket … også til hverdag, men her nedtoner jeg det lidt. Kunne dog godt bruge lidt hjælp til, at lære at lægge den helt perfekt og når det kommer dertil er youtube jo ens ven. Den øverste video kommer med to ret gode bud på, hvordan man (relativt) nemt kan lære at slå en lige streg, få den helt rigtige bue på sit cat eye samt sikre at begge øjen ser nogenlunde ens ud 😉
Den nederste video kommer med nogle ret cool bud på, hvordan eyeliners også kan bruges – både i gode lette hverdagsudgaver, men også til de lidt mere vovede, som måske godt tør at give den lidt gas. Jeg kunne vildt godt tænke mig at blive dygtigere til at lave øjenmakeup, så jeg åd hvert sekund.

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

Hvis det har nogen interesse, så er L’Oréals Super perfect slim liner rigtig god …. kører på min 3 eller 4 nu, da den er nem at have med at gøre og ikke er helt så våd som en almindelig flydende eyeliner. Den fås fx her. Men jeg har læst godt om Sensai Kanebos også, så den gad jeg godt prøve … den fås her. (affliate)

2 Comments