Min stil,  Shopping og Inspiration

CFW bla-bla & Acne Joshi Fringe t-shirt in action

 

1-IMG_0423 2-IMG_0428
Nå, men modeugen blev ikke til så meget for mit vedkommende. Planen var en helt anden, men når sygdommens grimme ansigt sniger sig ind på barnet mit og manden min arbejder lange vagter, så var der ligesom ikke så meget at stille op. Af samme grund, har der været stille herinde.
Jeg nåede heldigvis at se både min blog-bff og Benedikte Utzons fuldstændig fantastiske show onsdag og mandag var jeg også til lidt børne-event og senere hyggelig rooftop komsammen i anledning af Starbucks engagement i modeugen og Moxy Copenhagens fremvisning af deres kollektion. Den søde Rikke-pige tog billeder af mit outfit den dag og det får I, når jeg har billederne. Kørte bare-ben-og-støvler-looket … jojo, lidt modig må man gerne være når det er modiguge (hø hø) .. 😉
Det er klart, at jeg er lidt ærgerlig over, at have misset en del. Især Designers Remix på Den Blå Planet og børneshows/happenings på CIFF Kids, men so be it, selv jeg har glædet mig så meget. Der kommer heldigvis en ny modeuge og så må jeg bare tage revanche der. I dag har jeg brugt hele dagen på skolen med kursus, så weekenden er kærkommen og den skal nydes i familiens tegn.

Torsdag skulle jeg have haft det her på til modeuge … tog det på alligevel og plejede den febersnottede Cookie iført Acne frynse t-shirt og nederdel fra Soaked in Luxury. Øreringene er samme sæt som her. T-shirten har jeg sukket over siden den kom i butikken i marts var det vist) og fandt den på udsalg … i både sort og hvid. Haps x 2 🙂

Læs også:  Årets julebord

Har I fulgt lidt med i modeugen eller kaster I allerede op over den store fokus rundt omkring? Personligt, elsker jeg modeugerne, men kan da godt forstå den måske kan virke lidt fjern, når det trods alt handler om ting der først er til at få fat på næste sommer.

2 Comments