Min stil

Kan du li' shorts og snaps?

Acne metallic boots Louis Vuitton Rock

Tørklæde fra Louis Vuitton style: Rock Noir, Sweat og shorts fra Moxy Copenhagen, Støvler fra Acne

Jeg kunne ikke fordrage shorts for to år siden og det var virkelig nok den type tøj, som forefandtes allersjældnest i min garderobe. Nu kan jeg faktisk ikke få nok shorts .. af den baggy slags. Stramme korte shorts er super fine til meget tynde (og en del yngre) lår, som jeg ikke har. Dem var der nogle andre der fik tildelt. Til gengæld er jeg udstyret med ret pæn længde på benene, så baggy er helt fint til mig. Måske jeg bare aldrig gav shorts en reel chance tidligere? Måske jeg bare var lidt for nederdelskonservativ? Måske var trenden en anden, som mere kom de der meget tynde (og yngre) lår til gode? Anyhow, så er der faktisk fornylig optalt hele 5 par shorts i garderoben. Et par i sort læder, to par i alm. sort stof bl.a. disse med lynlåsdetalje på lommerne, et par hvide broderi anglaise, samt et par stribede blå/creme hyggebanditter. Med andre ord må det siges, at jeg er shorts-klar til sommeren, så nu kan den bare komme an. Tænker at det heller ikke er helt forkert at tilføje måske et enkelt par eller to mere. Man må da have et par denim? Og måske et par farvede. 😀
Shorts er selvfølgelig oplagt til sommer med t-shirts. skjorter og toppe, men lige nu er det lidt fint og casual med sweatshirts, synes jeg. Både shorts og sweatshirt har jeg fået lov til at lege med af Moxy Copenhagen, som faktisk pt har en påskekonkurrence om selvsamme sweat kørende på deres facebook. Tænkte det måske kunne være noget for nogle af jer?

Læs også:  Der er gang i noget godt ...

Har I prøvet noget lignende? Altså, at have “forsvoret” noget tidligere og så faktisk endt med at blive glad ejer af det alligevel? (ternede golfbukser tæller ikke) 🙂

Nyd denne lange fredag med snaps eller sodavand og stjæl gerne nøglerne fra dem der godt lige synes de kan køre hjem 🙂

3 Comments

 • Bolize

  Nå, så ved jeg næsten ikke, nu hvor de ternede golfbukser er No Go … hehe: spøg til side 🙂
  Men faktisk er det DIN skyld, at jeg nu ifører mig sweatshirts – og endda med stoooor glæde 🙂 Førhen forbandt jeg den med svedige mennesker og sport og noget man tog på når man rensede tagrender eller andet praktisk … eller også hang den der sweatshirt – gerne med en krokodille på brystet nede omkring rumpetten – SÅ u-chickt synes jeg. Så det havde jeg virkelig forsvoret skulle overgå mig, men skabet tæller nu ikke mindre end 6 stk.! Og lur mig, om der ikke blev klikket en rigtig fin en hjem forleden … UPS! Men sådan en fin ‘shimmering’ Marc Jacobs er altså ikke noget man bare kan “overse” 😉

 • Camilla

  Lige inden “svaj-bukser” kom frem igen i 90’erne forsvor jeg at gå i dem… kort tid efter kun jeg nærmest ikke få dem brede nok for neden 🙂 da skinny jeans kom frem var jeg også overbevist om, at jeg ikke ville bruge dem. Til gengæld ser man efterhånden kun mig i sorte skinnies… selvom jeg egentlig godt ved, at jeg ikke har benene til dem

 • Lene B

  Også blevet vild med shorts.

  Ja, leggins var ikke lige et hit tidligere for mit vedkommende, og dem elsker jeg at bruge i dag ;0)) dog ikke som bukser, men med en kjole eller lang strik over.

  God påske, og ingen snaps til mig. Snupper mig en rask løbetur i stedet for :0))

  p.s. har ellers tidligere spillet golf, men har dog ikke været ejer af ternet golfbuks, ha ha.

  smil Lene. :0))
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

%d bloggers like this: