Min stil,  Shopping og Inspiration

Back to work [Outfit]

Balanciaga

Tilbage i hamsterhjulet … På den gode måde – det er jo super dejligt at se alle de skønne kolleger igen og selv om virkeligheden som lærer er en noget andet med den nye reform und alles, så tænker jeg det hele nok skal gå, hvis vi bare er gode til at hjælpe hinanden. Det bliver vigtigere nu end nogensinde. Der er endnu en uge til ungerne kommer og jeg glæder mig SÅ meget til at se mine kiddies igen … 8. klasse skal de gå i. At have de store unger er simpelthen fantastisk! 🙂

All black … igen … næsten … med en lille farveklat af lyserød og pink. Det var, hvad jeg havde fantasi til at finde på i morges, men til gengæld, så har jeg haft det så fantastisk i det outfit! Blusen er ny og et udsalgskup fra Designers Remix. Der er både uld og silke i, men den er så let og luftig at den overhovedet ikke var for varm. Sandaler er også Designers Remix. Fan? Nej da 😀 Glæder mig SÅ meget til onsdag aften, hvor der er show i København. Var i øvrigt også på CIFF i Bella centeret hele søndagen jo og selv om jeg godt ved at I ikke er helt varm på ideen om at se næste års kollektioner lige nu, så tænker jeg alligevel lige at vise et par godbidder. Så kan vi gemme resten til senere 😉

Der er links til outfittet nederst i indlægget.

skoledag 3 skoledag 5

Outfit:
Bluse fra Designers Remix (nedsat), sandaler fra Designers Remix (nedsat), Balenciaga taske, Topshop destroyed jeans , neglelak Essie Resort 2014 “Resort Fling”

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

Indeholder adlinks

3 Comments