Livet er en fest,  Min stil,  Rejser og ture,  Ture i Danmark

Krabber fanger jo ikke sig selv

Stine Goya h2o

Det er faktisk sandt – det gør de ikke. Man er nødt til at være udstyret med net, spand og jeg ved ikke hvad, for at få samlet de små bæster ind. At få dem over i spanden er nærmest også en videnskab og så skal de gudhjælpemig hældes ud igen. Heldigvis var jeg udstyret med en far, som scorede masser af morfar-point ved at være krabbekyndig, da vi i går indtog Korsør for at hygge med det meste af familien. Min morbror og hans kone bor der og altså kun et stenkast fra den fine fine sandstrand. Vejret var blandet og det blæste en del, men hvor var det hyggeligt.
Efter endt strandtur, hvor jeg fik luftet guldsandaler fra Stine Goya x H2O (havde lidt glemt dem), så daffede vi hjemad for at grille burgere på terrassen – mums. Helt perfekt lørdag i den danske sensommer ….

I dag er i den helt anden boldgade 🙂 Søndagen bruges på modemesserne og jeg er på både Vision og CIFF. I dag og ondag eftermiddag/aften bliver det eneste modeuge for mig i denne omgang, da jeg starter arbejde og har minus mulighed for at flekse bare det mindste. Så jeg vil nyde dagen i dag lidt ekstra og suge så meget Spring/Summer 2015 til mig som overhovedet muligt.

korsør 3
korsør 2 korsør 1 korsør 4 korsør 5 korsør 6

Outfit: Stine Goya H2O sandaler, Topshop ripped jeans og Black Swan T-shirt

Læs også:  Sommeren der gik

3 Comments