Livet er en fest,  Min stil

En uovertruffen tid

Jeg føler påskeferien har været for evigt. Eller i hvert fald at den har været lang og fyldt med gode timer – lige ind på mindekontoen. Og vejret? For slet ikke at snakke om vejret. Det har været storslået. Næsten sommer jo. I går var jeg på stranden i tre timer i ægte parstil …. pakket: tæppe, kaffe, solbriller og smil. Og således kunne vi sidde og snakke om løst og fast og pludselig var klokken fem. Derpå en is. Perfekt jo.
Fredag før påskeferien nåede jeg både at få ordnet håret og huden, så på den konto har jeg også været super klar … elsker simpelthen den slags selvforkælelse.

I dag er vejret lige så fremragende og til sådan et vejr hører en smuk sommerlig sag som min blazer fra Kudibal, som var en fødselsdagsgave. Find den her. Parret med lyserødt tilbehør og sandaler, ja, så er jeg klar til lidt mere udeliv. Jeg har haft en ægte følelse af forstærket kærlighed i kroppen. Jeg bliver altid utrolig positivt påvirket af solen og varmen – den gør mig godt. Den giver mig mere overskud og lyst til at kaste mig lidt mere ud i dagen uden at have alting planlagt ned på minuttet. Det der med at leve lidt langsommere. Det er ikke så tosset.
Har i øvrigt overvejet at gå i gang med noget bujo …. men gider ikke den håndskrevne slags. Findes der noget digitalt/ app-hejs, som kan lidt det samme? Bliver så inspireret af alle de fine bujos på insta, men kan mærke at jeg ikke kan overskue både digital og analog livsdokumentation. Hvad siger I – erfaringer?

Læs også:  Sommeren der gik

I morgen tager vi en familietur til ZOO. Mig, Silas og min far. Det glæder jeg mig super meget til … det er længe siden jeg var der sidst faktisk.

Hvordan er jeres påskeferie gået? Nyd den lidt endnu 🙂